2777
2789
اخه‌من‌پاره وقت زبان درس میدم بعد بضی وختا میگم نرم و بشینم خونه بهتره

میدونم که حقوقت کمه ولی همین که تو جامعه هستی و یه سرگ می داری عالیه الان که مدارس غیر انتفاعی هم زبان دارن سال بعد اونجاها هم پیگر باش بهتر از این موسسه های زبانه 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه از زمان دانشجوییم کار کرده ام تا همین الان حدود ۱۰ ساله. ببین کار تو جامعه برای زن ها خیلی خوب نیست. البته منظورم کارهای سخته. زن رو فرسوده میکنه، از رسیدگی به ظاهر و اینها عقب میندازه. اما خب بعضی کارهای نیمه وقت و سبک خیلی هم خوبه

میدونم که حقوقت کمه ولی همین که تو جامعه هستی و یه سرگ می داری عالیه الان که مدارس غیر انتفاعی هم زب ...

حقوقش به نسبت ساعتش و اینکه من تو شهرستان ام اکیه تقریبا اما میگم کلا نرم سرکار و خونه بمونم بهتره پولش رو نمیگم

خب انگار مرداشون بیشتر براشون خرج میکنن

من که دوست ندارم فقط استفاده کننده باشم همه چی که خرج کردن نیست مثلا من تو همه مسایل اقتصادی شوهرم دخیلم و باهام مشورت میکنه ولی جاریام دیپلمن و فقط دستگاه زاد و ولد کسی حسابشون نمیکنه چون فکر میکنن اونا چیزی از جامعه نمیدونن

حقوقش به نسبت ساعتش و اینکه من تو شهرستان ام اکیه تقریبا اما میگم کلا نرم سرکار و خونه بمونم بهتره پ ...

نه برو-اشتباه نکن زن باید باید باید شاغل و در اجتماع باشه 

کارم سخت بود داشتم یواش یواش پیر میشدم

منم کارم سخته ، دیگه اعصابم شده مثل شیشه ، دو هفته س رنگ خریدم وقت نمیکنم موهامو رنگ کنم حتی! هر روز صبح که بیدار میشم میگم کاش مجبور نبودم برم سرکار ولی متاسفانه به پولش احتیاج دارم

منم کارم سخته ، دیگه اعصابم شده مثل شیشه ، دو هفته س رنگ خریدم وقت نمیکنم موهامو رنگ کنم حتی! هر روز ...

از خدا برات روزای خوب میخوام

آره منم همین شرایطو داشتم

به اضافه همکارای داغون

و خدایی که در این نزدیکی است