2777
2789
عنوان

لعنت به شپش و خواهر شوهر😤😤😤😤

723 بازدید | 60 پست

یعنییییی بیشعورتر از خواهرشوهر من دجود نداره 

دوتا دختر داره از صبح تا شب یا تو کوچه بازی میکنن یا تو خونه همسایه ن چن وقت پیش شپش گرفتن  بعد الکی گفتن نه شوهر سر و فلان رفتیم خونشون دخترم خوابش میومد خوابوندمش از اون موقع ماهم گرفتیممم 

چیکار کنم سس مایونز زدم دیگه چیکار کنم

اسپند و سرکه و شامپو هم شنیدم 

یه راه حل سریع بگید 

فقط فوری باشههه اگه نیست موهام پسرونه کوتاه کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موهاتو کف سرتو با وازلین چرب کن قشنگ بزار شپشا بمیرن

بعد برو بشور

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

موهاتونو که باید کوتاه کنی 

بعدم سرتو با نفت بشور سریع از بین میبرشون

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

برین داروخانه ی شامپوی دارن عالیه بزنید کلا میرن😌

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

کل ایران چرا دارن شپش میگیرن؟😐

الان فامیلا و دوستای خودمم گرفتن😐

خدایا ما را از شپشو ها درامان نگاه دار😐💔

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

ببین دوراز جونت من سگ داشتم اسپری ضد شپش هست از پت شاپا بگیر وقتی بزنی خفه میشن میمیرن میان رو مو حدودا ۱۰۰ قیمتشه .ضرر هم نداره دکتر به ما گفت خونه هم میشه بزنید تا بمیرن.و سگ خونگی هم حساسه مثل ادما...

از اسپری بگیر حتما

عزيزم شامپو نِلا (مخصوص شپشه)بگير بزن يعني معجزه كرد برام 

همه ي راه هارو رفتم اصلا تاثير نكرد

اين شانپو عالي بود عالي

قوطيش سفيده خط قرمز داره 

مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..