2777
2789
عنوان

ختم یس

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 34 پست

منم یه دونه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی میخونم واسه سلامتی خودم و همسرم و پسرم دعا کن ک همیشه سلامت باشیم.دعا کن این بلا این کرونا ...

خیلی لطف میکنی ممنونم ازت

انشاالله همیشه سلامتی و آرامش و عشق تو زندگیتون بدرخشه

منم سه تا میخونم‌..فقط دعا کن مشکلمون کاملا حل شه چندروزه رنگ خوشی ندیدیم خواهش میکنم دعامون کن  ...

بحق مظلومیت امیرالمومنین مشکلتون حل بشه عزیزم بزودی زود

ممنونم ازت 

انشاالله حاجت روا بشی

برام دعا کن خدا بهم یه بچه سالم بده 

عزیزم حتما واستون تو حرم بی بی حضرت فاطمه معصومه دعا میکنم

واس همه ی کسایی ک در حقم لطف میکنن دعا میکنم

انشاالله بزودی زود دامنت سبز بش ی نی نی نااااااااز و خوجل بیا تو دلت

ممنون خانمی انشاالله حاجت روا بشی

عزیزمی ان شااالله

یه غم بزرگ توسینم دارم که توانایی گفتنش به هیچ کس رو ندارم 

دستام میلرزه آرامش ندارم دعام کنید

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم یدونه میخونم توروخدادعاکن برادرم سروسامون بگیره ایشالاخداهرچی می خوای بهت بده 💓

انشاالله همه جوونا خوشبخت بشن و عاقبت بخیر برادر شما هم همینطور انشاالله خوشبختیشو ببینید

ممنون 

حاجت روا بشید

عزیزمی ان شااالله یه غم بزرگ توسینم دارم که توانایی گفتنش به هیچ کس رو ندارم  دستام میلرزه آر ...

انشاالله آرامش ب زندگیت بزودی پا بزاره

انشاالله حاجت روا بشی عزیزدلم

ممنونم ازت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز