2777
2789
عنوان

سینوسم خانوما تورو همون خدا بیاین پر بازدیدش کنید 😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13244 بازدید | 1212 پست
یه لحظه ایست کرد ولی برگشت انگار خودشم با بچه هاشه دلش نمیخواد بره آخه کوچیکن😭😭😭😭

اخی عزیزم.. ببین تا خدا نخوات هیچ برگی از رو درخت نمیوفته. من یکی رو میشناسم کاملا ایست قلبی کرده بود فوت کرده بود بردنش سرد خونه همونجا دوباره زنده شده بود.. و الان 12.13 ساله از اون ماجرا میگذره هنوزم زندس

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ تا صلوات فرستادم براشون.بحق ۵ تن شفا پیدا کنن.خدا واسه بچه هاش حفظش کنه.خیلی سخته خیلی.😥😥

دیشب میگفت خاله مامانم کجاس پس چرا نمیاد😢😢😢

یکیش 3 ساله یکی 7 ساله

اخی عزیزم.. ببین تا خدا نخوات هیچ برگی از رو درخت نمیوفته. من یکی رو میشناسم کاملا ایست قلبی کرده بو ...

مادرش بنده خدا سکته کرد بردن بخش قلب 

اصلا اوضاعی شده😢😢😢😢

@آنخماهو_وشرکا  

بیاعزیزم 

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
دیشب میگفت خاله مامانم کجاس پس چرا نمیاد😢😢😢 یکیش 3 ساله یکی 7 ساله

درک میکنم خیلی سخته ما هم یکی از فامیلامون کرونا گرف اول شوهرش مرد بعد خودش فوت کرد 3 تا دختر کوچیکم داره یکیش 1 سالشه یکی 5 سال یکیش 7 سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

درک میکنم خیلی سخته ما هم یکی از فامیلامون کرونا گرف اول شوهرش مرد بعد خودش فوت کرد 3 تا دختر کوچیکم ...

وای خیلی سخته😭😭😭😭😭

کوچیکه ایراد میگیره همش میگه مامانم میخوام😭😭😭😭

وای خیلی سخته😭😭😭😭😭 کوچیکه ایراد میگیره همش میگه مامانم میخوام😭😭😭😭

ناد علی رو بخون منم میخونم حاجت میده انشالله ک زودتر خوب بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792