2777
2789
عنوان

چرا بعضیا که...

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
هیچی کمک و همدردی خواستم بدم میاد یکی اگر بلد نی کمک کنه همدردی کنه اگر هم دردی بلد نی خب اصلا حرف ن ...

خودتو ناراحت نکن اگه میخواي مشکلت و بگو اینجا کمکت کنن

منظورم از کیستي کي هستي بود   

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیگه تاپیک درددل نمیزارم.خیلی وقته

فکر کنم منم باید همین کارو کنم واقعا خیلی بده گفتم اینجا خانومیم از جنس هم میتونن کمکم کنین میگم تو چرا با همسرت باید اصلا اینجوری رفتار کنی بگی چشم آقا دلم خواسته شما اگر میتونی مشکلمو حل کن نمیتونی همدردی کن هر کی یه روش برا زندگی کردن داره من خودم عقل دارم فهم دادم میدونم چه رفتاری درسته چه رفتاری غلط میدم دارم با زندگیم چیکار میکنم واقعا که اه

ب نظرم هر روز صبح پاشو صبونه ک میخوری عکس بفرس می‌فهمه انجام دادی خوشحال میشه ناراحتیشم برطرف میشه،حالا کاری ب چشم گفتن تو همه چیز ندارم ولی این چون ب خاطر خودته انجامش بده تا ناراحتی اونم برطرف شه،اینکه هی بگی چشم و انجام ندی،نا خودآگاه تو ذهنش این میاد ک حتما بقیه کاراشم همینطوره و بی اعتماد میشه

اینکه گفتی باید بگم چشم اعصاب منو خورد میکنه😑 ببخشیدا💜

ما فقط تو مسائلی که به صلاحمونه به هم دیگه میگم چشم یا میگم قبول میکنم تمووووم آخه این چه کاریه عه طرف کمک خواست اینجوری رفتار کردن

عزیزم حرفت درسته اما در نظر بگیر همه ادمها که یک سطح درک و شعور ندارن در ثانی امکانش هست انقدر شرایط ...

دقیقاً 😔خیلی ناراحت کنندس ما خانومیم از جنس هم باهم همو درک کنیم جا هم بزاریم خودمونو چرا آخه اینجوری عه هه عه

ما فقط تو مسائلی که به صلاحمونه به هم دیگه میگم چشم یا میگم قبول میکنم تمووووم آخه این چه کاریه عه ط ...

من با اون خانم کاری ندارم ... فقط،از،رو تجربه بهت میگم مردا از زنای مطیع خوششون نمیاد،نذار خود واقعیتو عوض کنه

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
ب نظرم هر روز صبح پاشو صبونه ک میخوری عکس بفرس می‌فهمه انجام دادی خوشحال میشه ناراحتیشم برطرف میشه،ح ...

متاسفانه سر هر چی قول دادم خراب کردم آره باید یه همچین کاری کنم اما تو ذهنش میگه برا دو سه روزه باید تلاش و تمرین کنم بخدا فقط یکم انرژی یکم هم رد و راهنمایی برام بس بود چرا اینجوری رفتار میکنن دیگه بعضیا