2777
2789
عزیزم کسی دوسش دارم هنوز دوسم داره؟برمیگرده؟درست میشه؟

اگه سینگل باشه پشیمونه وغرورش مانع برگشتشه ولی برمیگرده امانه خیلی زود⁦❤️⁩

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
شما فقط از روی حدستون میگین؟ ینی چجوریه چیزی بهتون الهام میشه؟😶

ن من فکرنمیکردم اینجا همه ازم انتظار داشته باشن😐ولی خب واسه خودم هرچی که اولین باربیادزبونم همون میشه بعضی وقتاواقعامیترسم

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من باردارم؟؟؟؟؟ 

امیدوارم گلم⁦❤️⁩

ن من فکرنمیکردم اینجا همه ازم انتظار داشته باشن😐ولی خب واسه خودم هرچی که اولین باربیادزبونم همون می ...

اینجا شمارو یه خدامیبینن که اینده و حالشونو باید براشون بازگو کنی😁

👌🏻👌🏻👌🏻😅اخی

😊🙏توکلتعلیالله🙏😊
وایی خدا نکنه دعا کن نیاد 😂

واسه همون خندم گرفت معلومه می‌ترسی بیاد شر می‌کنه با اطرافیان😐😂

اینجا شمارو یه خدامیبینن که اینده و حالشونو باید براشون بازگو کنی😁 👌🏻👌🏻👌🏻😅اخی

ن بابااین طوری نیستم بخدا 😢میگه کَل اگرطبیب بودی سرخود را دوا مینمودی🤦من خودم شیش ساله منتظرم به عشقم برسم کفرش نباشه خدانیستم که بدونم چی قراره بشه😢😐

بچہ ھا راجع بہ سھام عدالت  سوال دارم خیکی مھمہ میشہ لطفا اگہ کسی اطلاعات دارہ کمکم کنہ😶ممنووون

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
میشه بگی من حاجتم برتورده میشه

چراکه نه گلم خدای هممون بزرگه فقط باید تلاش کنیم⁦❤️⁩

ن بابااین طوری نیستم بخدا 😢میگه کَل اگرطبیب بودی سرخود را دوا مینمودی🤦من خودم شیش ساله منتظرم به ع ...

دقیقا چی بگم پرشده هی تاپیک میزنن حس ششمیا کنجکاو شدم برام جالب بود گفتم بپرسم ینی حدس میزنید فقط اینا اینقدر بزرگش کردن😁😅

عزیزمممم ان شاالله هرچی صلاحته همون پیش بیاد برات😘

😊🙏توکلتعلیالله🙏😊
چراکه نه گلم خدای هممون بزرگه فقط باید تلاش کنیم⁦❤️⁩

میشہ بگی مشکل من حل میشہ یا نہ ؟ 

یہ گرہ ی خیلی بزرگ تو زندگیم دارم 

زندگیم دارہ نابود میشہ 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
دقیقا چی بگم پرشده هی تاپیک میزنن حس ششمیا کنجکاو شدم برام جالب بود گفتم بپرسم ینی حدس میزنید فقط ای ...

قربونت برم اجی جون همچنین⁦❤️⁩

کار پیدا میکنم ؟کی؟

اگه شرایط داری برو شهر دیگ ان شاالله پیدامیشه