2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو پدرت رفته پیش فرشته ها ما دیگه نمی لینمش تا ماهم بریم پیشش .دوست عزیز تسلیت می گم منم مثله شما خیلی سخته خیلی من که دخترمو سوار می کردم تا ۴صبح خیابونارو می چرخیدم پلیس جریمم کرد ی شب بهم گقت مدارکتو بده زدم زیر گریه دخترمو نشونش دادم گفتم اینو اوردم بیرون باباشوازدست داده که بچرخونمش گریه نکنه پلیس سر دخترمو بوسید گفت دنیا همینه کنار بیا وتو قوی باش 😭

اینطوری که روحیش داغون میشه

اگر باهاش درست صحبت کنید بهتره

اصلا نگید رفته سفر و رفته فلان جا و ... 

چون منتظر میمونه همیشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
اره عزیزم

ولی قبلا گفتی یه دختر دبیرستانی هم داری. توی تاپیکات نرفتم، بخاطر تاپیک عکست تو ذهنم مونده بودی. اگر داری دروغ میگی برات متاسفم. کلی از کاربرای اینجا روحیه ی حساسی دارن اذیتشون میکنی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
روحشون شاد ...تاالان نمیپرسیدن که پدرشون کجاست؟

نه ادریان خیلی کلا شاده الانم امروز که پرسیده نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده و چرا امروز این سوال اومده توی ذهنش

In god we trust

ولی قبلا گفتی یه دختر دبیرستانی هم داری. توی تاپیکات نرفتم، بخاطر تاپیک عکست تو ذهنم مونده بودی. اگر ...

12خرداد 99 میخواسته اقدام کنه برای بارداری  

گول خوردیم یعنی؟؟؟؟؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
اخه از صبح هنش گیر داده ...منم الان که میخوام بخوابونمش میخوام یه توضیح کنی بهش بدم تا بعد ببینم بای ...

بگو بابا داره باهامون قایم باشک بازی میکنه از یه جایی بهت نگاه میکنه پس پسر خوبی باشه تا اونم خعلی دوشت داشته باشه

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
12خرداد 99 میخواسته اقدام کنه برای بارداری     گول خوردیم یعنی؟؟؟؟؟

دقیقا منم همینو خواستم بگم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بهش بگو پدرت رفته پیش فرشته ها ما دیگه نمی لینمش تا ماهم بریم پیشش .دوست عزیز تسلیت می گم منم مثله ش ...

اخی .عزیزم ... حس میکنم هنوز زوده تا بفهمه و حسم اینه که درکی از مرگ نداره 

In god we trust

ولی قبلا گفتی یه دختر دبیرستانی هم داری. توی تاپیکات نرفتم، بخاطر تاپیک عکست تو ذهنم مونده بودی. اگر ...

عزیز دلم 10000بار توضیح دارم بهتون اون موقع برای خواهرم بو. و مشترک بوده الان جدا شده کاربریا 

In god we trust

نه ادریان خیلی کلا شاده الانم امروز که پرسیده نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده و چرا امروز این سوال اوم ...

خداحفظش کنه واستون عزیزم ....خب طبیعیه بزرگ تر شده سوالاش بیشتر میشن 

به نظرم هیچکس مثل شما با روحیات گل پسرتون اشناییت نداره حتی روانشناس

واسش با زبون خودش توضیح بدید پدرش تو اسمونه پیش فرشته ها پیش خدا ولی هرروز تورو میبینه واست دعا میکنه و اگه خوشحال باشی اونم خوشحاله ...اگه کار بد کنی اون میبینه و بهش یاد بدید روزایی که سراغ پدرشو میگیره به اسمون نگاه کنه و با پدرش حرف بزنه ...بازم تسلیت روح همسرتون قرین ارامش

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عزیز دلم 10000بار توضیح دارم بهتون اون موقع برای خواهرم بو. و مشترک بوده الان جدا شده کاربریا 

من توی همه ی تاپیکای شما نبودم که. اگر واقعا اینطور هست پس اول تاپیکتون باید توضیح میدادید

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...