2777
2789
عنوان

🌹ختم نادعلی🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 85 پست

عزیزم برا مامان من بخون خسته شده از بستر خابیدن دوماهه سکته مغزی کرده دعا کن بتونه دوباره بلندشه راه بره نفست حق باشه منم برات صلوات میفرسم حاجت رواشی بحق امام موسی کاظم اسم مامانم جمیله اس🙏🙏🙏

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خوندم ....سوگل ...اسی برام دعا کن 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خیلی لطف میکنی... ان شاء الله خودت هر حاجتی داری به زودی زود برآورده بشه

سلامت باشی عزیزم

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷
عزیزم من یه بارخوندم ممنون میشم اگه به نیت بازشدن بخت خواهرام دعاکنید

دستت درد نکنه گلم

اسمشون رو بگید

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷
من ..معصومه مامان و بابا م خونه بخرن  داداشم همسر خوب قسمتش بشه  منم بختم باز شه  ...

دستت درد نکنه عزیزم انشاالله خدا حاجت قلبتو بده

اسی خوندم ....سوگل ...اسی برام دعا کن 

چشم عزیز دلم ممنون

عزیزم برا مامان من بخون خسته شده از بستر خابیدن دوماهه سکته مغزی کرده دعا کن بتونه دوباره بلندشه راه ...

انشاالله شفا پیدا کنن چشم عزیز دلم حتماً دعاشون میکنم

فاطمه

عزیزم دعا کن برام که آدم خیلی خیلی خوبی بشم

مهربون باشم

با اعتماد به نفس باشم

عاقل و باهوش باشم

کارای خوب کنم و با نیت خالصانه فقط واسه خدا

آدم خوبی شدن بیشترین چیزیه که بهش احتیج دارم😭😭😭واسم دعا کن خواهش میکنم😭😭

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍