2777
2789
عنوان

🌹ختم نادعلی🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 85 پست
عزیزی به نیتت ایت الکرسی خوندم    

دستت درد نکنه خانومی

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای ازدواج من با نام کاربریم ممنون از شما🌹

چشم گلم 

خواهش میکنم

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷

عزیز من یک بار خوندم برای منم دعا کنید التماس دعا الهام هستم خونه بخریم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیز من یک بار خوندم برای منم دعا کنید التماس دعا الهام هستم خونه بخریم

چشم گلم دست شما درد نکنه

سلام من اسمم فاطمه س...بخدا مرض ندارم وقتتون رو بگیرم ...بخدا قسم گرفتارم ...مشکل خیلی دارم ..‌زندگی داره از هم میپاچه ‌...برای خودم و سرسامون گرفتن زندگیم ...که دست از سر زندگیم بردارن! توروقران میشه هرکی این پست رو می بینه منو فراموش نکنه مخصوصا استاتر  ...😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

سلام من اسمم فاطمه س...بخدا مرض ندارم وقتتون رو بگیرم ...بخدا قسم گرفتارم ...مشکل خیلی دارم ..‌زندگی ...

چشم عزیزم حتماً نادعلی رو میخونم براتون انشاالله که خدا کمکتون کنه و مشکلاتتون برطرف شه

خاطره ام به نیت حاجت رواییم.

چشم عزیزم

ممنون میشم برای شفای مریض و سلامتی بچه هام بخونی منم فردا به نیتت زیارت عاشورا میخونم حاجت روا شین ا ...

چشم عزیزم انشاالله

دست شما درد نکنه