من داشتم از اون ور خیابون میرفتم اینور خیابون بعد ماشین پارس سرعتش کم کرد تا من برم منم سریع رفتم بعد ماشینی ک پشت سر پارسیه بود گفت رااااااااه برو جنازه من اصلا تعجب کردم یه خانوم چقدر وقیح و پر از عقده ک به همجنس خودش تو خیابون اینجوری عربده بکشه و حرف بزنه منم اصلا نگاهش هم نکردم و رفتم شما بودین چی میگفتید ؟
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
اون بیشعورو دریدست شما بهترین کارو کردی، اگه شما هم فحش میدادی میشدی مثل اون حیوون🙄
زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟!
هیچی چی بگم اون بی شخصیت بودن خودش رو نشون داده من چکار میتونم بکنم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔