2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
خودم میگم دختر رو ممکنه اشتباه تشخیص بدن ولی پسر نه شوهرم خوشحاله بخاطر پسر بودن بچمون یه وخ تو ذو ...

عکس بزار تا جنسیتش رو بگم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسال پیش و اینکه کجا سونو میرفته هم خیلی مهمه....وگرنه همون آنومالی از لحاظ داشتن تخمدان و بیضه بر ...

۴ سال پیش و جای خوب هم میرفتن ولی خب اشتباه شده بود

البته بچش وقتی دنیا اومد دختر بود ولی شبیه پسرا بود😄

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

من تو هجده هفتگی انو مالی رفتم بهم اشتباه گفت جنسیتو چون قبلش ژنتیک بهم گفته بود نود درصد پسره اعتماد نکردم دو روز بعدش یه سونو دیگه رفتم با نشون دادن اندامش گفت پسره ولی انومالی گفته بود دختره

عکس بزار تا جنسیتش رو بگم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
علایمت چی بود؟؟

دهنم تلخ میشد. هنوزم هست. شیرینی نمیتونم بخورم. نه میلم میرسه نه پیتونم. بخورم بعدش دهنم تلخ تر میشه. با شوری و ترشی بهتر جورم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
نی نیت پسره البته من فقط از روی عکس اینو فهمیدم

خیلیا بهم گفتن. من هی پسر پسر میکنم. زن داداشم میزنه تو ذوقم 

شک نکن حتما پسره

مرسی گلی