2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه کرونا اینا نیست ی خرده ناخوشه فکر کنم من میگم زنگ نزن... اس بده ببین عکس العملش چیه

نه میترسم اخه اخرین بار که باهاش حرف زدم خیلی تند باهام برخورد کرد حست چی میگه اگه پیام بدم؟ توروقران همون حسی که اگه خواهر داری براش میگی رو بهم بگو، اگه پیام بدم عصبانی میشه؟ صبر کنم بازم؟ ممکنه امروز فردا خودش کاری کنه؟ زنگی بزنه پیامی بده؟؟؟ 

@نی_نی_یار_5  

چرا تاپیک من که حس ششم بود ترکوندید 

پس این تاپیکا چرا کاری ندارید؟؟؟

حتی تو سایت تبعیض قیمت قائل میشید؟؟؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
نه میترسم اخه اخرین بار که باهاش حرف زدم خیلی تند باهام برخورد کرد حست چی میگه اگه پیام بدم؟ توروقرا ...

سلام ، گلم شما هم مثله خواهرم  هیچ فرقی نداره گله من.... من میگم ی اس بده بنویس دلم برات تنگ شده اجازه میدی بهت زنگ بزنم؟😉😉 ببین چی جوابتو میده

ی کم سیاست زنونه😜

سلام ، گلم شما هم مثله خواهرم  هیچ فرقی نداره گله من.... من میگم ی اس بده بنویس دلم برات تنگ شد ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی بیام پی ویت 😭

اخه یک ماه پیش یکم پا پیچش شدم غیر مستقیم تو گروه ها پیام داد شاکی دعوام کرد 😭😭😭😭😭 

ولی ی کارای ریزی کرده غیر مستقیم ک منظور داره ولی نه از ترس میتونم جرات کنم باور کنم کاراشو نه میتونم از ترس بهش پیام بدم 😭😭😭😭😭😭😭😭

۲ ماه دیگه با وساطته ی بزرگتر  

عزیزم ببخشی مزاحم شدم خدا خیرت بده

میشه بگین عشقم بهم پیام میده؟ جداشدیم . ب خاطر ی سوتفاهم یعنی اون ب خاطر ی سوتفاهم جدا شد منم از رو عصبانیت چند روز بعد بهش گفتم کاش تو زندگیم نبودی و این حرفا . اونم چیزی نگفت . ولی دیگ پیامی ندادیم .. حالا دیشب دوبار دیدمش ی بار رفتنی ک ماسک داشت اون من و شناخت من اون و نشناختم . ی بارم برگشتنی ک دیگ منم شناختمش . چند ثانیه بهم خیره نگاه میکردیم ‌. جا خورده بود منم جا خوردم . حالا پیام میده یا ؟

کاربری برا دونفر .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز