2789
قرعه کشی اردیبهشت سال بعد انشالله  چند تا انتقال تا حالا انجام دادی؟ ی عددی تو ذهنمه

هنوز هیچی انتقال ندادم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قرعه کشی اردیبهشت سال بعد انشالله  چند تا انتقال تا حالا انجام دادی؟ ی عددی تو ذهنمه

چ عددی تو ذهنته؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دندون پزشکی گلم

وای واقعا؟؟الهی فدات شم عزیزم مرسیییی برات حمد و صلوات میفرستم که حاجت روا بشی انشالله

فقط یه چیز کوچولوی دیگه حست میگه چه شهری قبول میشم؟بزرگ یا کوچیک؟شهر خودمون شاید؟

به خدا اعتماد کن.قول میدم خوشحالت کنه  
وای واقعا؟؟الهی فدات شم عزیزم مرسیییی برات حمد و صلوات میفرستم که حاجت روا بشی انشالله فقط یه چیز ک ...

شهر بزرگه

عزیزم یادت نره اینا فقط ی حسه فقط و فقط ی حسه ترو خدا بیخود ناامید نشو از آینده فقط خدا خبر داره ولاغیر 

میگی دوسم داره یانه؟ زنگ میزنه فردا؟ کی زنگ میزنه؟ چیزی که میخوامو میگه؟ حس میکنی اخلاقش چجوریه؟&nbs ...

از روی بیکاری و کنجکاوی رفیق بازی میکنه

بیشتر ب خاطر رابطه ی جنسی 

بله میگه چون ب خواستش برسه

شهر بزرگه عزیزم یادت نره اینا فقط ی حسه فقط و فقط ی حسه ترو خدا بیخود ناامید نشو از آینده فقط خدا خ ...

ممنون گلم آره میدونم قربون خدا برم الهی همیشه پشتم بوده تو سختیا مطمئنم این دفعه هم تنهام نمیذاره

باورت نمیشه ولی عمرمو پای این کنکور لعنتی دادم پیر شدم دیگه 31 مرداد کنکورمه الان دست چپم کلا لرزش گرفته یه تیک عصبی شدید 8 ماهه پامو از خونه بیرون نذاشتم

تو قلبت صافه که این حسا بهت الهام میشه برام دعا کن گلم

به خدا اعتماد کن.قول میدم خوشحالت کنه