2789
حالا چرا این مدلی😕😕گیسووووو پریشااااااانییییییی

😂😂ذوق کردم خب 

یکی تعریفتونو کرده بود..چندجام هی میخوندم ک مینوشتن دوسدارم گیسوپریشان جوابمو بده

اقا مننننن😂😂

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه بگی تا شب بهم اس میده یان؟ اگه نه تاکی میده و اینکه بگو کی ازدواج میکنم بد میتونی حس که اون ...

هراز گاهی بهت فکر میکنه    هراز گاهی هم نه

نه گلم اس نمیده 

احتمالش زیاده فردا بهت پیام بده

یکی دوستت داره برای ازدواج نه برای رفاقت

ولی ازین رفیق و دوس پسر داشتنت  خوشش نمیاد

هراز گاهی بهت فکر میکنه    هراز گاهی هم نه نه گلم اس نمیده  احتمالش زیاده فردا بهت ...

کییییی فامیله اشناعه کیه بگو

من اشتباهاتم برام تجربه شدن بابتشون پشیمون نیستم🤍 #nail.artist
هراز گاهی بهت فکر میکنه    هراز گاهی هم نه نه گلم اس نمیده  احتمالش زیاده فردا بهت ...

نمیتونی حس کنی اونی ک دوسش دارم الان کجاس؟

آشنای خیلی دور هست

اخه چجور ممکنه من با این پسری ک رفیقم کل خانوادم میدوننو میشناسنش😐😐خانواده اونم همینطور