2789
۲ ماه دیگه با وساطته ی بزرگتر 

ببخشید تورو خدا ولی اگه میشه این سوالمم جواب بده.به نظرت در آینده ازدواج میکنم؟ 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما حست رو نمیگی درباره خواسته من؟اینکه داروسازی قبول میشم امسال یان و اینکه حس اونی که دوسش دارم نس ...

حس اونی ک دوسش داری اینه ک شاغل بشی حتما و کمک خرج باشی تو خونه

پا ب پاش کار کنی

حس ام میگه قبول میشی ولی رتبه ات جالب نمیشه

ناناز مورد دوم رو بنویس سوالا زیاده طول میکشه پیدا کنم

گفته بودم با اونی که تو ذهنمه ازدواج میکنم که گفتین اخلاقاتون بهم نمیخوره.ولی گفتین به خواستم میرسم که همینم برام کافیه.

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
بله ی سنی مد نظرمه  میشه بگی چند سالته

۲۶ سالمه

حس اونی ک دوسش داری اینه ک شاغل بشی حتما و کمک خرج باشی تو خونه پا ب پاش کار کنی حس ام میگه قبول م ...

پسامکان داره بهم برسیم؟؟ پس چرا هیچ ابراز علاقه ای نمیکنه؟؟😔حالا پسر خوبی هست؟ اوووم رتبم جالب نمیشه ینی دولتی نمیارم؟؟

ببخشیدا سوالام زیاد شد

أحب نفسي في أي إصدار