شنیدن صدای قلب بچه ارزومه..هر بار سقط اونم بابت تشکیل نشدن قلب...خدا حفظش کنه برات
عزیزم ان شاالله به زودی دوباره باردارمیشی❤️علتش چیه قلب تشکیل نمیشه؟؟؟بالاخره بایددرمانش کنی یانه؟؟؟ایندفعه اقدام کردی ازروزی که اقدام میکنی تاروزی که باردارمیشی ومیری سونوی قلب هرروز سوره یاسین که قلب قرآن هست روبخون معجزه میکنه👌❤️فقط استرس نگیروتوکلت به خداباشه🌹
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
دکتر رفتی ببینی علت سقطات از چیه برامن از غلظت خونم بود
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من انتی ترومبینم بالاس...شما هم قلب تشکیل نمیشد؟چن تا سقط داشتی
من ۴تا داشتم تو ۶ هفته سقط میشدن یکیش قلبش تشکیل شد و میزد ولی دیگ رشد نکرد رفتم بیمارستان سقط کردم حالا دکتر گفته حامله شدم باید آمپول بزنم خداکنه ایندفعه سقط نشه دیگ تحملشو ندارم افسرده شدم بخدا
به منم گفته باید اسپرین بخوری و امپول انوکسا..شما چی خونت مشکل داشته ؟؟؟من انتی ترومبین
من ک الان دارم آسپرین میخورم حامله شدمم باید بخورم نگف چی خونم ولی گفت خونم لخته میبنده و باعث سقط میشه