2777
2789

وااای...الان همه چیزو میجویه🐭🐁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوخی😍❤️

😂😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اره بابا توی کمد ما هم بود خاک تو سرش😅

😃

خیلی چندشه موش و مارمولک 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
چسب مخصوصشون رو بخر بذار تو کمد بگیرتش وسایلتونو بیرون بیار تا نخورده

اول تو آشپزخونه بود میومد میرفت فکر کنم از پشت بوم اونجا رو تمیز کردیم پیدا نشد چسب هم گذاشتم ۳ تا نیوفتاد الان هم پشکلش رو رخت خواب دیدم شوهر داره تمیز میکنه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
ما تو اشپزخونمون..سه روزه چسب نوش و تله گذاشتیم اشعالا خیلی بلهوشن😢😢😢 اگر ملت راهکاری دارید بگید ...

نگوووووو

مغازه داداشم موش افتاده بیرونم نمیره انقدر بزرگ شده ک فکرشم نمیکنی چسب موش گزاشته میره روش راه میره😑😑😑😑😑 تله گزاشته با خوراکی میره خوراکیه رو برمیداره فرتی میپره اونور هر کار کرد نرف بیرون میگه باید اخر بزنگم اتش نشانی😑😑😑😂😂😂😂😂