2777
2789
منم روزه نمیگیرم ولی نماز و غسل واجبه برای همین شک داشتم حتی اون که ناخن کاشت میکنه بهم گفت قبلش جبی ...

هرکی یه اعتقادی داره دیگه

اگر دلت نمیگیره خب نکن 

ولی خب من مشکلی نداشتم غسلمم با همون جبیره میکردم 

بعد 6سالم برداشتم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم لاک و این چیزا خیلی دوس دارم ولی به خاطر غسل و وضو ،هر وقت میخوام لاک بزنم قبلش وضو میگیرم که برای نماز مشکل نباشه بعد دوباره پاک میکنم به نظرم راحته کاری نداره

اللهم عجل لولیک الفرج♥️
من خودم لاک و این چیزا خیلی دوس دارم ولی به خاطر غسل و وضو ،هر وقت میخوام لاک بزنم قبلش وضو میگیرم ک ...

اره خوبه ولی چون لاک زود می پره مدامم باید پاک کنی 

اگه دو تا شاخ بزرگ رو سرم سبز شه تعجب نداره والله .اخه چه طو دلتون میاد دو روزه دنیا رو به اخرت بفروشین حالا به هر قیمتی چه ارزون چه گرون!!!!!!یعنی بدون غسل بچه هایی که ازتون به دنیا میاین تو حیض وجنابت بودید چون غسل نداشتین.ببینید دیگه چی بار بیان.!!!!نمازم که نخونید نور علی نور میشه.تو رو خدا جون عزیزاتون این طوری راحت بازی با اعتقاداتتون نکنین.بابت همش باید پاسخگو باشیم به درگاه خدا. اخه مگه میشه مگه میشه با واجبات این طوری سر خودتون رو گول بمالید .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخ که درد میگیره قلب ادم از بی تفاوتی ها

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
ببین اگه به غسل و نماز اعتقاد داری با ناخن کاشت نمیشه اون حرفام بنظرم خود گول زنکیه من کاشتم ولی غس ...

شاید به دلیل این که کارتو واسه خودت نگه میداری وبه بقیه توصیه خوب و درست میکنی خدا تخفیفت بده ان شا الله.قربونت بشم به خدا نماز  مهم ترین چیزی که سوال میشه بعد مرگ تو رو به مقدسات به خودت رحم کن .از خود خدا کمک بگیر دستگیرت شه گلم.با این افات وامراض وعجایب دنیا ادم نمی دونه چقد زنده است اخه چی باید ببره واسه این سفر بی پایان وابدی.😘

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق