2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش بزنیم یا زوده؟ گزارش.بزنیم# گزارش.بزنیم.یا.میزاری#  

بزنیم عجیب درغ میگه همین،الان یدونه گزوشتم امتحانی

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
خانم صفت خودت رو به بقیه نسبت نده ، برای من عکس نمیاد

واسه همه میزاره واسه تو نمیزاره عـــــــجب

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
خانم دروغ گناهه ، من دروغ نگفتم ولی شما که تهمت زدی باید در درگاه خدا جواب بدی

دروغ نمیگی اسی ولی واسه همه میزاره😇

من یک اوتاکو هستم.......افتخار میکنم که یه اوتاکوئم!......از انیمه حمایت میکنم!.....انیمه به انیمیشن ها وپویانایی های کشور ژاپن میگن!که یک سبک خاص ومتفاوت نسبت به انیمیشن های سایر کشور ها داره!.....انیمه الان یکی از بزرگترین وپرطرفدار طرین سبک های انیمیشن جهانه😍😋😊