2777
2789
عنوان

کله مانکنم و شستم خراااب شد😣

335 بازدید | 20 پست

خیلی وز شده بود همش تافت بود شستمش باشامپوبچه ونرم کننده بدتر داغووووووون شد انقد نرم و چسبون شده ک حد نداره .چنبارم خشک شد وآبکشیش کردم ولی فایده نداشت .بنظرتون خراب شده دیگ؟؟راهی نداره؟

کووو

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه نرم شده و بدت میاد یبار دیگه با شامپو بشورش ..نرم کننده نزن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خدا او را بیامرزد، توفکرش نرو، خودت خراب نشی 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
اگه نرم شده و بدت میاد یبار دیگه با شامپو بشورش ..نرم کننده نزن

ای کاش نرم میشد ...چسبون شده همش گره میخوره .شستمش باشامپو ولی خوب نشد.انگار الیافش فاسد شده😣

این که میگی خراب شده نمی‌دونم چیه و به چه کاری میاد لطفا عکس😐

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
اتوش کنم ویوش ازبین نمیره؟

چطور نمیره

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
این که میگی خراب شده نمی‌دونم چیه و به چه کاری میاد لطفا عکس😐

هزاران بار دیدی