2777
2789

اگه خواستی اردبریزی یه قاشق با آب قاطی کن و قبل از رشته ت بریز که بوی خامی آرد بره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یکم اردو با اب قاطی میکنن میریزن اخرای پختنش میریزن اش خوب جا میوفته

رشته داره زمان بدی خودش لعاب میندازه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
رشته داره زمان بدی خودش لعاب میندازه

نه اگه ارد نریزی مجبوری رشته بیشتر بریزی واسه جا افتادن اش و جالب نمیشه  اشت پررشته میشه ولی یه کم اردو با اب قاطی کنی و بریزی خیلی بهتر میشه 

نه اگه ارد نریزی مجبوری رشته بیشتر بریزی واسه جا افتادن اش و جالب نمیشه  اشت پررشته میشه ولی یه ...

نه. اصلا 

من ر‌شته ب اندازه میریزم. زمان میدم جابیفته. خیلی جالب و خوشمزه. ارد چیه اخه😢

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اومدی مرمر جون بزار منتظرم بببنمت

خودم نیستما شوهرمه میخای بزارم‌گلم

خودمو نمیتونم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
باشه بزار همونم من از اون تو رو تصور میکنم 😃

دیدی گلم وردارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
باشه بزار همونم من از اون تو رو تصور میکنم 😃

بدوووو باید وردارمممم

یکمی از خودم این یهویی😁 این اخمو😒😒😒 اینم خندون😁

ای جااااان به چشمای قشنگت .. مرمری شوهرت ماشالله خیلی خوش هیکله ولی معلومه وقتی عصبانی میشه خیلی ترسناک میشه اونم ناموسی چی کشیدی اون چندروز 🤕

آدمای درشت هیکل قلبشون از همه مهربونتره مواظب خودتو زندگیت باش میگن اگه میخوای ببینی توزندگیت چقدر موفق یا خوشبختی ببین دوروبرت چنتا بدخواه یاحسود داری ... 

ایشالله دیگه رنگ غم نبینی دختر ⚘

ای جااااان به چشمای قشنگت .. مرمری شوهرت ماشالله خیلی خوش هیکله ولی معلومه وقتی عصبانی میشه خیلی ترس ...

اون اخموشو گزاشتم ب عمق فاجعه پی ببری😂