2789
خدا هم میبینه  هم میشنوه...ولی بعضی وقتا یه بنده ایی رو خیلی دوسداره،و دوست داره ک صدای اون بند ...

نمیخام دوسم داشته باشه یبار جوابمو بده ببینم دنیا ب اخر میرسع یا ن

نمیخام دوسم داشته باشه یبار جوابمو بده ببینم دنیا ب اخر میرسع یا ن

صلاح بندشو فقط خدا میدونه و تمام

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

☺ به نظرم از ته ته دل خیلی تاثیر میزاره من خودم اونقدر ناراحت بودم که توی نمازخونه فقط گریه کردم و ...

اره اوووووج بی کسی و درموندگی بدادم رسید

انگار میخواست بهم ثابت کنه که برای خوشبخت بودن فقط خودش کافیه

نیاز به هیچ بند ش نیست

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
پس لابد خدا باهام بوده ک تو این جهنمم

جهنم اینجا باشه خود جهنم کجاست؟

ببین منم خیلی چیزا رو از دست دادم

هی میگم اه خدا این چه کاری هس که کردی این چیه اون چیه

ولی بعدش به شدت پشیمون میشم از حرفام

خدا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهربونه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
اره اوووووج بی کسی و درموندگی بدادم رسید انگار میخواست بهم ثابت کنه که برای خوشبخت بودن فقط خودش کا ...

درسته👌

اگر نقش نداشت میتونستی بجای چرخش در سایت در یک دیوانه خانه ای باشی که برای کار کردن شکمت مامور گذاشته بودن تا جاتو خراب کردی زیروروت کنن .اگه نقش نداشت الان یک زن خراب بودی زیر پلهای شهر...اگه نقش نداشت بویی از حسین و اولادش نبرده بودی و میشدی ی کمونیست تو غرب .اگه نقش نداشت انگشتهاییت که الان داره نبودنشو تایپ میکنه حس نداشت و.........هرچند تو همه ی اینهام خوده خوده خدا جا داره این نقص از خودته ببین خودت کجا کمش گذاشتی عشق یک طرفه معنی نداره

اگر نقش نداشت میتونستی بجای چرخش در سایت در یک دیوانه خانه ای باشی که برای کار کردن شکمت مامور گذاشت ...

ایول عاشق حرفات شدم

ما همیشه فکر میکنیم خدا هیچچچچ نقشی تو زندگیمون نداره در حالی که خدا عاشقانه حواسش به ما هست

ایول عاشق حرفات شدم ما همیشه فکر میکنیم خدا هیچچچچ نقشی تو زندگیمون نداره در حالی که خدا عاشقانه حو ...

بله عاشقانه منتظرمونه بریم اون دنیا بندازمون جهنم نهایت شکنجه هم اعمال کنه ....چون بالاخرن هممون گناه داریم مخصوصا غیبت