سلام من وهمسرم جادو شده بودیم هم برا اینکه باهم مشکل داشته باشیم هم رزق وروزی نداشته باشیم میدونیم کی هم جادومون کرده حالا اون طرف که دوباره دیده ما خوبیم باهم کلی اصرار میکنه باهاش رفت وآم داشته باشیم حالا دعوتمون کرده برای جمعه شام بنظرتون چکار کنم میترسم توغذاش چیزی بریزه دوباره راهکار بدین توروخدا میترسم
زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ندیدم ولی خب دعانویسه گفت ی چیزی مث دکمه گرد بوده ی زن کوتاه قد چاق گذاشته توخونتون .اون زنم فقط ایشونه چون دوماه گذشته فقط این اومده توخونم بعدم معروفه به جادوگری برای همه فامیل میگیره این میره پیش یهودیا جادو میکنه
زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی
سلام جادو و طلسم گناه داره اما اگر فردی باشه که استاد این کار باشه و درسش و خونده باشه و بتونه مشکلات ماورابی و تشخیص بده و حل کنه چرا باید بد باشه من کسی و می شناسم که فارغ التحصیل در این رشته هست اگر نیاز داره کسی من شماره میزارم مراجعه کتید اوناییکه نیاز دارن من خودم چند سال پیش جادوی مرگ روی مادرم بود همینجا با خانمی اشنا شدم ک شماره ای بهم داد و زنگ زدم بدلطف خدا و کمک های این خانم استاد علوم غریبه تونست کمکم کنه و جادو رو برداره منم هر ساله ب اون تایم اشنایبم اومدم و شملره استادو گذاشتم کسی نیاز داشت مراجعه کنه
سلام جادو و طلسم گناه داره اما اگر فردی باشه که استاد این کار باشه و درسش و خونده باشه و بتونه مشکلات ماورابی و تشخیص بده و حل کنه چرا باید بد باشه من کسی و می شناسم که فارغ التحصیل در این رشته هست اگر نیاز داره کسی من شماره میزارم مراجعه کتید اوناییکه نیاز دارن من خودم چند سال پیش جادوی مرگ روی مادرم بود همینجا با خانمی اشنا شدم ک شماره ای بهم داد و زنگ زدم بدلطف خدا و کمک های این خانم استاد علوم غریبه تونست کمکم کنه و جادو رو برداره منم هر ساله ب اون تایم اشنایبم اومدم و شملره استادو گذاشتم کسی نیاز داشت مراجعه کنه