2777
2789
عنوان

جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم دعا نویس باطل کرد

بازم برو دعا نویس بگو یه چیز بده تا دعا و جادو اثر نکنه. میگن سوره بقره . حدیث کسا زیاد بخونید تا جادو کمتر اثر کنه منم شنیدم نمیدونم درست یا نه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
نوشتشو دیدی؟چجوری اورده بود 

نه ندیدم ولی خب دعانویسه گفت ی چیزی مث دکمه گرد بوده ی زن کوتاه قد چاق گذاشته توخونتون .اون زنم فقط ایشونه چون دوماه گذشته فقط این اومده توخونم بعدم معروفه به جادوگری برای همه فامیل میگیره این میره پیش یهودیا جادو میکنه

زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی

عالیه من یکی پیدا کردم با هزینه کم 

بین سی تومن تا پنجاه تومن میگیرن 

کارش تضمینی و عالیه

فقط برای خیر ،کار شر نمیکنن

۰۹۱۵۷۰۱۳۴۷۴

کارگشایی ،رزق و روزی،سرکتاب؛باطل کردن طلسم؛بخت گشایی

هر چی که خیر باشه فقط

@muzic_fun_show در روبیکا

سلام جادو و طلسم گناه داره اما اگر فردی باشه که استاد این کار باشه و درسش و خونده باشه و بتونه مشکلات ماورابی و تشخیص بده و حل کنه چرا باید بد باشه من کسی و می شناسم که فارغ التحصیل در این رشته هست اگر نیاز داره کسی من شماره میزارم مراجعه کتید اوناییکه نیاز دارن من خودم چند سال پیش جادوی مرگ روی مادرم بود همینجا با خانمی اشنا شدم ک شماره ای بهم داد و زنگ زدم بدلطف خدا و کمک های این خانم استاد علوم غریبه تونست کمکم کنه و جادو رو برداره منم هر ساله ب اون تایم اشنایبم اومدم و شملره استادو گذاشتم کسی نیاز داشت مراجعه کنه

۰۹۱۰۵۹۶۰۰۵۸

۰۹۰۵۷۹۱۴۸۴۴

سلام جادو و طلسم گناه داره اما اگر فردی باشه که استاد این کار باشه و درسش و خونده باشه و بتونه مشکلات ماورابی و تشخیص بده و حل کنه چرا باید بد باشه من کسی و می شناسم که فارغ التحصیل در این رشته هست اگر نیاز داره کسی من شماره میزارم مراجعه کتید اوناییکه نیاز دارن من خودم چند سال پیش جادوی مرگ روی مادرم بود همینجا با خانمی اشنا شدم ک شماره ای بهم داد و زنگ زدم بدلطف خدا و کمک های این خانم استاد علوم غریبه تونست کمکم کنه و جادو رو برداره منم هر ساله ب اون تایم اشنایبم اومدم و شملره استادو گذاشتم کسی نیاز داشت مراجعه کنه

۰۹۱۰۵۹۶۰۰۵۸

۰۹۰۵۷۹۱۴۸۴۴