2777
2789
🌷 🌾 🌿 دگر از درد تنهایی، به جانم یار می‌باید دگر تلخ است کامم، شربت دیدار می‌باید #شیخ_بهائی  ...

چه غریب ماندی ای دل ! نه غمی،نه غمگساری
نه به انتظار یاری،نه ز یار انتظاری

غم اگر به کوه گویم،بگریزد و بریزد
که دگر بدین گرانی نتوان کشید باری

#هوشنگ_ابتهاج

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راه کج بود نشد تا به دیارم برسم  فال من خوب نیامد که به یارم برسم  بی قراری رسیدن رمق از ...

‌🌷 🌾 🌿

ای رخ جان فزای تو گشته خجسته فال من

باز نمای رخ، که شد بی تو تباه حال من

#عراقی

🌷 🌾 🌿

ما دِر دل نگشاییم به روی همه کس..  آن دل توست ک  در آن همه کس میگنجد.!

خوشا روزی که می گفتی که بی عشق تو میمیرم

گذشت عمری و فهمیدم کسی بی من نمیمیرد...!

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چه غریب ماندی ای دل ! نه غمی،نه غمگساری نه به انتظار یاری،نه ز یار انتظاری غم اگر به کوه گویم،بگریز ...

درود و هزاران درود

🌷 🌾 🌿

تا کی ای دلبر

دلِ مـن بارِ تنهایی کـشد؟

#سعدی
🌷 🌾 🌿

درود و هزاران درود 🌷 🌾 🌿 تا کی ای دلبر دلِ مـن بارِ تنهایی کـشد؟ #سعدی 🌷 🌾 🌿

گونده منه باش ووران ایندی منه داش وورور.
ایندی منه داش ووران اوزگلره باش وورور.
اوزگه اگر داش وورا دردینه دوزمک اولار.
باخ بورا سوز بوردادی داشلاری یولداش وورور…

با صد هزار زخم زبان زنده ام هنوز..  گردون گمان نداشت ب این سخت جانیم.. استاد_شهریار# &nbs ...

دردی عظیم، درد‌یست؛
با خویشتن نشستن
در خویشتن شکستن…

💔

حالم چو دلیری ست که از بخت بد خویش 

در لشکر دشمن پسری داشته باشد 

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون  
تو همان یاری ک با من داشتی صد التفات کاین زمان با صد غم و اندوه.،یارم کرده ای #وحشی_بافقی 

دل ز تن بُردی و در جانی هنوز
دردها دادی و درمانی هنوز!!