برای خانوم دکتر شدنم یه صلوات میفرستی منم دعا میکنم تا به چیزی که میخوای برسی😘....... شب یلدا به دنیا اومدم ولی اسمم حنانه شد😁زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرّم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
الهی بمیرم براش امروز تصادف کرده سرش۱۵تا بخیه خورده🥺🥺
خدا بد نده:(الهی زود خوب شه
برای خانوم دکتر شدنم یه صلوات میفرستی منم دعا میکنم تا به چیزی که میخوای برسی😘....... شب یلدا به دنیا اومدم ولی اسمم حنانه شد😁زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرّم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.