2821
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 59 پست
اها مبارکت باشع ب شادي انشالله کي ازمايش ميدي؟  و اين ک چندتاجنين داشتي؟ چندسالته

ممنون.نمیدونم کی برم ۱۲یا۱۴.من کلا ۱۲جنین داشتم که ۵تاش پوچ شدن و ۷تا جنین شدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم انشالله تا ميتوني گوشت کبک شترمرغ بخور مرغ نخور

جدی؟وای من مرغ این چندروزه زیاد خوردم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنون.نمیدونم کی برم ۱۲یا۱۴.من کلا ۱۲جنین داشتم که ۵تاش پوچ شدن و ۷تا جنین شدن

روز دوازده برو مشکلي نداره مشخصه همه چي ولي چهارده هم تکرار کن انشالله ب سلامتي ني ني هاتو بياري خونه چند سالته؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
جدی؟وای من مرغ این چندروزه زیاد خوردم.

تاثيرمنفي نداره ولي خوب مثبتيم نداره ب جاش برا خودت سوپ کبک بوقلمون درست کن بخور راستي استراحتت در چ حد بود؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
روز دوازده برو مشکلي نداره مشخصه همه چي ولي چهارده هم تکرار کن انشالله ب سلامتي ني ني هاتو بياري خون ...

ممنون ان شا ع الله.بعدیش هم شما🤲🥰من ۳۶

ممنون ان شا ع الله.بعدیش هم شما🤲🥰من ۳۶

جنين هاي خيلي زيادي ماشالله داشتي انشالله دفعه اخري باشه که مياي مراکز ناباروري ...همين دوتا بمونن تو دلت

تاثيرمنفي نداره ولي خوب مثبتيم نداره ب جاش برا خودت سوپ کبک بوقلمون درست کن بخور راستي استراحتت در چ ...

ممنونم.من استراحت مطلق.بد نیست یه وقت؟

ممنونم.من استراحت مطلق.بد نیست یه وقت؟

چرا مطلق دکترت بهت گفت باش؟ 

جنين هاي خيلي زيادي ماشالله داشتي انشالله دفعه اخري باشه که مياي مراکز ناباروري ...همين دوتا بمونن ت ...

خدا خودش بهمون رحم کنه 🤲 من به نیت همه ی انتقالی ها هر شب صلوات ودعا میکنم که خدا هیچ‌کس و ناامید نکنه🤲

خدا خودش بهمون رحم کنه 🤲 من به نیت همه ی انتقالی ها هر شب صلوات ودعا میکنم که خدا هیچ‌کس و ناامید ن ...

انشالله لطف خداشامل همع بشه دستتو بزار رو دلت 110يا علي برا ني ني هات بگو بگو علي نگهدارتون

انشالله لطف خداشامل همع بشه دستتو بزار رو دلت 110يا علي برا ني ني هات بگو بگو علي نگهدارتون

چشم دوست عزیز 🌹⁦❤️⁩😘

نه اصلا.شوهرم میگه .خوبه یابد؟؟

مطلق خوب نيست  یکم باید راه بری که خون رسانی بشه ب رحمت