2777
2789
عنوان

یه فامیل داریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 25 پست
عجبا شما چ زورگویی خب نبین هاید کن استوریاش و پیجش رو وا منم با کارشون مخالفم شما شما داری ز ...

بخدا همه مسخره اش میکنن.تا منو میبینن میگن دخترخاله ات امروز ناهار عدسی خورده یا میگن تبریک دختر خاله ات امروز توتفرنگی خریده.بابا منم ناراحت میشم خب..فقط نمیدونم چطوری بفهمونم بهش

یاشاسین آذربایجان💓✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا همه مسخره اش میکنن.تا منو میبینن میگن دخترخاله ات امروز ناهار عدسی خورده یا میگن تبریک دختر خال ...

ب اونایی ک ب شما کنایه دخترخالتون و میزنین بگین اولا غیبت نکنین ثانیا بمن مربوط نمیشه دیگه بمن نگین

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

یا خدا این دیگه کیه😂😂😂😂😂😂

شوهرش هیچی بهش نمیگه

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا
ب اونایی ک ب شما کنایه دخترخالتون و میزنین بگین اولا غیبت نکنین ثانیا بمن مربوط نمیشه دیگه بمن نگین

همینطوری میگم ولی واسه خودش ناراحتم .سنشم کم نیستا ولی نمیدونم چرا بزرگ‌نمیشه

یاشاسین آذربایجان💓✌

خدایی هیچ کاری از این ضایع تر نیست که غذاهاشونو استوری میکنن

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

دوست داره روزمرگیهاشو استوری کنه

نمی گم بده یا خوبه . بعضیها اینطوری هستن . ذوق تابستان و میوه هاشو دارن.  دوستان هم از دیدن ذوق و انرژیش لذت میبرن و شفتگی برنجشو نمیسنجن

اگر کمبود تزئینات غذاش براتون ازار دهنده ست خیلی راحت میتونید hide کنید و نبینید و صفحات لذت بخش رو دنبال کنید

همه که از تمام محتویات اینستا خوششون نمیاد. علائقتون رو ببینید 

خدایی هیچ کاری از این ضایع تر نیست که غذاهاشونو استوری میکنن

دقیقا انگار فقط اونا غذا میخورن ماها هوا میخوریم.ولی اخه بعضیا خیلی خوشگل و تر و تمیز تزیین میکنن و میفرستن خب ادم ایده میگیره ولی نه اینکه سیب و خیار گاز بزنی بزاری استوری یا اینکه ماکارونی و برنج شفته بزاری😐🤦‍♀️

یاشاسین آذربایجان💓✌

دوست داره روزمرگیهاشو استوری کنه نمی گم بده یا خوبه . بعضیها اینطوری هستن . ذوق تابستان و میوه هاشو ...

نمیدونم نظرها متفاوته.شاید بعضیام دوست داشته باشن🤔

یاشاسین آذربایجان💓✌

دقیقا انگار فقط اونا غذا میخورن ماها هوا میخوریم.ولی اخه بعضیا خیلی خوشگل و تر و تمیز تزیین میکنن و ...

الان دیگه انقد پیج و کانال تزیین غداها هست که دیگه نیازی به استوری بقیه نیست 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)