2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرت بده عزیزم.....منم تازه فهمیدم فولیکولام کوچیکن.خدا کنه نتیجه بگیرم.  موقع پریودی هم ب ...

قربونت عزیزم . همه رو انجام بده مو به مو . ان شاالله نتیجه بگیری

امید زندگیم دوقلوهام😍 

شما فولیکولت چند بود که گفت تنبلی داری؟

دکترا زورشون میگیره با آدم حرف بزنن .. من با کلی استرس رفتم پیشش و با کلیییی استرس برگشتم

شما فولیکولت چند بود که گفت تنبلی داری؟ دکترا زورشون میگیره با آدم حرف بزنن .. من با کلی استرس رفتم ...

من دکترم‌اعتقاد داشت روز سوم‌پری باید برا تنبلی تخمدان سونو داد و کلا یک سال ک تحت نظرش بودم اون روزا میفرستاد واسه سونو تو سونو هم میگفت شمای تخمدان‌تنبله و پر از کیست های ریز و تخمدان ها بزرگتر از حد طبیعی ان .

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من دکترم‌اعتقاد داشت روز سوم‌پری باید برا تنبلی تخمدان سونو داد و کلا یک سال ک تحت نظرش بودم اون روز ...

چه جالب تا حالا نشنیده بودم روز سوم بفرستن سونو...

من تخمدانام اندازه طبیعی دارن ولی ماه پیش فولیکولم ۴-۵ بود خیلی ریزه ،این ماه شده بود ۹-۱۰ البته با قرص! بازم قراره قرص بخورم

ممنونم عزیز دلم ان شاالله بسلامتی دوره ی بارداریتو بگذرونی و نی نی نازتو بغل بگیری

چه جالب تا حالا نشنیده بودم روز سوم بفرستن سونو... من تخمدانام اندازه طبیعی دارن ولی ماه پیش فولیکو ...

قربونت عزیزم. این کارارو بکن من قرصم خوردم و امپولم زدم باهاش همون ماه اولدنتیجه گرفتم ان شاالله شما هم نتیجه بگیری

امید زندگیم دوقلوهام😍 

سلام طناز جون خوبی گلم 

عزیزم من این ماه حلوا میتی و درست کردم خوردم . امروز پری شدم 

دوباره میتونم این ماه درست کنم بخورم ؟

از  ۲ پری بخورم ؟

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
سلام طناز جون خوبی گلم  عزیزم من این ماه حلوا میتی و درست کردم خوردم . امروز پری شدم  دو ...

اره عزیزم درست کن این ماه همه ی کارهارو انجام بده همه رو باهم . راستی طبعت گرمه یا سرد؟

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اره عزیزم درست کن این ماه همه ی کارهارو انجام بده همه رو باهم . راستی طبعت گرمه یا سرد؟

فکر کنم سرده . 

باشه عزیزم ممنون 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

میخواستم بعد پری برم دنبال کارام برای آی وی اف 

به نظرت چکار کنم ؟ 

فکر کنم سرده .  باشه عزیزم ممنون

پس دیگه اصلا مشکلی نیست . البته من خودم رفتم طب سنتی گفت طبعت گرمو خشکه انجام دادم هیچیم نشد . ولی یه سریا میگن طبع گرم انجام نده . حالا ک دیگه سردی ضرر نداره اصلا. ان شااللع نتیجه بگیری عزیزم بیای بی بی چک خوش رنگ برام بزاری 😍خیلی برات دعا میکنم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
پس دیگه اصلا مشکلی نیست . البته من خودم رفتم طب سنتی گفت طبعت گرمو خشکه انجام دادم هیچیم نشد . ولی ی ...

فدات بشم عزیز دلم 

میخواستم بعد پری برم دنبال کارام برای آی وی اف  به نظرت چکار کنم ؟

حالا همه رو انجام بده کارای ای وی اف ک به همین سادگی نیست میتونی اینارم انجام بدی و دنبال کارای ای وی افم بری اون زمان بره حداقل این ماه انجام نمیشه همزمان هردورو پیگیری کن ولی من میدونم به این روش بایردار میشی توکل به خدا 

امید زندگیم دوقلوهام😍