2777
2789
عنوان

بعد ۲ روز تاخیر بی بی چکم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی زدم یکی صبح الان دیدم خیلی خیلی کم رنگ خطش اومده مال مثبت یکی دیگشم دو روزپیش زدم دیگه نگاهش ن ...

عزیزم نصف اب  واب کامل نداره هم نصفش میلیون ها اسپرم داره همون یه قطره هم کافیه

خدایا شکرت🙏🏽

عزیزم نصف اب  واب کامل نداره هم نصفش میلیون ها اسپرم داره همون یه قطره هم کافیه

میگم خط خیلی خیلی کم رنگ اونم بعد از یکی دو ساعت که غلطه درسته؟ البته من دو روز از پریودم موعدش گذشته

میگم خط خیلی خیلی کم رنگ اونم بعد از یکی دو ساعت که غلطه درسته؟ البته من دو روز از پریودم موعدش گذشت ...

اب بریز رو بی بی چک

اگه هاله داشت یعنی بارداری 

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

سلام نسرین جان خوبی عزیز دلم من خیلی وقت بود نیومده بودم سایت فکر میکردم تا حالا باردار شدی خیلی ناراحت شدم ایشالا به حق این ماه عزیز هرچه زودتر باردار بشی قربونت بشم

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
سلام نسرین جان خوبی عزیز دلم من خیلی وقت بود نیومده بودم سایت فکر میکردم تا حالا باردار شدی خیلی نار ...

سلام عزیز دلم خوبی گل پسرت خوبه 

فدات بشم خواست خداس دیگه چکار میشه کرد 

لباس سقا تن پسرت کردی برای منم دعا کن که سال دیگه نی نیم بغلم باشه

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
سلام عزیز دلم خوبی گل پسرت خوبه  فدات بشم خواست خداس دیگه چکار میشه کرد  لباس سقا تن پسر ...

قربونت برم . بخدا هروقت بچمو بغل میکنم یادت میوفتم دعات میکنم ایشالا سال بعد نی نیت بغلت باشه و لباس تنش کنی😘😘😘😘😘😘 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻