2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست
مشهدی ؟پس خاوری ای ، خاوریا ک خیلی خوشگلن بنطرم

نه تهرانم

ممنون عزیزم😍

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا یه همسری برای شما بیاد که همه حسودیشون بشه.من هم دخترای یکی از خاله هام چشماشون ریز  و کوچلوست.دور و اطراف بودن کسایی که همین نیش و کنابه رو بهشون میزدن.خدا رو شکر خدا به دل شکسته اش نگاه کرد یه اقا پسر خوشگل با چشمای اهویی و رنگی و وضعیت مالی خیلی عالی همسرش شد و الان یه نی نی هم دارن.

اها خب درست گفتم🤭 چیز بدی ک نیست اهل کجایی عزیزم

تهران عزیزم

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

ولی عجیبه هنوز کسی نگفته عکس بگیرین از چشم هاتون

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
حالا یه همسری برای شما بیاد که همه حسودیشون بشه.من هم دخترای یکی از خاله هام چشماشون ریز  و کوچ ...

مرسی عزیزم برام از خدا بخواه خودم خیلی آدم موفقی بشم❤️ ب همه اون موفقیتایی ک میخوام برسم

امیدوارم هممون همینقدر موفق بشیم که همه سختیا یادمون بره❤️

هیچکس اهل تهران نیست همه از شهرهای مختلف تهران رو ب وجود اوردن

من و پدر و مادرم تهران ب دنیا اومدیم پدربزرگام برای جاجرود و دماوند بودن

ولی عجیبه هنوز کسی نگفته عکس بگیرین از چشم هاتون

همه میدونن آخه به کسی ک الان حس خوبی ب خودش نداره نگن عکس بده 😉

اره خب دیگه میدونم🤣

فرقی نمیکنه کدوم شهر همین ک ایرانی باشی باختی😉

فکر کنم ایرانی نباشی 

من ایرانیم چرا نباشم