2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مزونیدلینگ یک روش درمانی پیشرفته و غیرتهاجمی است که برای رفع و بهبود طیف وسیعی از مشکلات پوستی، مو و ابرو، لاغری و… استفاده می شود. در واقع شیوه درمانی مزونیدلینگ به این صورت است که از روش میکرونیدلینگ برای تزریق کوکتل های مزوتراپی استفاده می کند و بدین ترتیب باعث تاثیر گذاری بیشتر درمان می شود. زیرا با ایجاد منافذ در ابعاد میکرومتری بین کلون های سلولی، باعث جذب بیشتر مواد تزریقی شده و با تقویت سلول های ضعیف و آسیب دیده منجر به تشکیل سلول های جدید می شود.

مزونیدلینگ یک روش جوانسازی است که در آن همراه با انجام میکرونیدلینگ ، کوکتل های مزوتراپی نیز به پوست تزریق شده بدین ترتیب باعث تاثیر گذاری بیشتر درمان می شود. مقاله ” مزونیدلینگ چیست و تاثیر آن در جوانسازی پوست ” به معرفی و بررسی تفاوت نتایج آن با روش میکرونیدلینگ می پردازد.

برای مطالعه سایر مقالات جوانسازی و مزوتراپی به مجله نوآوران سلامت مراجعه نمایید.

سلام اگر برای از بین بردن جای جوش میخواهین انجام بدین بهترین راه لیزر فرکسل هست، اگر سرچ کنید لیزر فرکسل کلی کلینیک هست که لیزرهای تقلبی و چینی رو به اسم فرکسل دارن، لیزر فرکسل اصل ساخت آمریکاس و شرکت solta medical کلا 3 تا دونه ازش بیشتر تو ایران نیست، 2 تا تهران یکی مشهد، و بخاطر تحریم هم دیگه وارد نمیشه، جدیدترینش هم تو کلینیک رویای آبی هستش. اینکه میبینید من اطلاعاتم بالاس بخاطر اینه که یه مدت تو شرکت وارد کننده این لیزر کار کردم.

حالا بعضی از پزشک ها مثل دکتر بهرنگی که تو همین کلینیک رویای آبی هستش با توجه به نوع و فرورفتگی جای جوش از متدهای ترکیبی ممکنه استفاده کنه، مثلا سابسیژن+لیزر فرکسل یا مزونیدلینگ+ لیزر فرکسل یا co2 , ...