2821
2789
عنوان

چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چن روز بود درست کرده بودم گرم میکردم هروز برا بنده خداها😆😅امروز اشکنه بار گزاشتم 

اسی اشکنهدروچه جوری میپزی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اسی اشکنهدروچه جوری میپزی

عزیزم سوال نکن😄😁چون هرچی اومده دستم ریختم حالا خوبه برادر مادرمه مجردم شوهر داشتم حتما طلاقم میداد فقط امیدوارم از اینی که هستن بدتر نشن😄😁😁😆

یه پیاز سرخ کردم بعد قلم گوسفند گوشت گوسفند ریختم آب ریختم پخت بعد گوجه خورد کردم روغن ریختم بعد رب زدم و لیمو عمانی انداختم توش😁😆😄نمک و فلفلم زدم با زردچوبه نمیدونم قراره چی از آب در بیاد😄😁🤦‍♀️

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
عزیزم سوال نکن😄😁چون هرچی اومده دستم ریختم حالا خوبه برادر مادرمه مجردم شوهر داشتم حتما طلاقم میداد ...

خوشمزه میش حتماکوجه رونمیزدی همون ادویه بافلفل سیاه میزدی عالی میشد

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز