2777
2789
عنوان

بیایید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 45 پست
شوهرم رفت تا بعد باید بیاد دنبالمون 

آفرین برای خودتون ارزش قائل بشین بهش بگو خیلی بی چشم و رویی و دیگه هیچ وقت روش حساب نمیکنی من جای شما بودم قطع رابطه میکردم تا ابد به خدا قسم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ن متاهله دو تا بچه داره نه و هشت ساله سی و پنج سالشه ازم خیلی بزرگتره

مطمعن باش که یه چیزی تو زندگی تو میبینه که خودش نداره وداره برات حسودی میکنه اصلا خودت رو ناراحت نکن ازش سری که عکس العملش اینه

آفرین برای خودتون ارزش قائل بشین بهش بگو خیلی بی چشم و رویی و دیگه هیچ وقت روش حساب نمیکنی من جای شم ...

بقران میخوام همینکار بکنم و تازه جلوش گفت چقد بی چشم و رویه 

آفرین برای خودتون ارزش قائل بشین بهش بگو خیلی بی چشم و رویی و دیگه هیچ وقت روش حساب نمیکنی من جای شم ...

الهی بمیرم برا بچم اسهاله 

بعد خواهرم میگیره وسایلاشو میندازه زباله مادرم تعجب کرد

مطمعن باش که یه چیزی تو زندگی تو میبینه که خودش نداره وداره برات حسودی میکنه اصلا خودت رو ناراحت نکن ...

همیشه باهاش خوب بودم بقران ولی باید با همچین آدمایی قطع رابطه کرد برا همیشه

همیشه باهاش خوب بودم بقران ولی باید با همچین آدمایی قطع رابطه کرد برا همیشه

ببین خواهری،شما باهاش خوبی ولی اون داره اتیش حسادت میسوزوندش من هم همین نمونه رو دارم که میگم .افرین کم محلی کن باهاش صحبت هاش برات مهم نباشه.همه چیز زندگیت رو نگذار متوجه بشه.