2777
2789
عنوان

تایپیک مرد توعاشق خودت کن

177 بازدید | 18 پست

سیاست_های_زنانه#  

❌نباید کلا انقدر به خانواده همسر بها بدید که به خودشون اجازه دخالت بدن.

💋هیچ وقت از چیزی یا کسی نترسید و خودتون را همیشه فدای خواسته های دیگران نکنید،گاهی اوقات یاد بگیرید از واژه نه استفاده کنید:نهههههههه!

❌به بچه هاتون قدرت گفتن نه را یاد بدید!!

❌رفتار همه ی افراد بازتاب و واکنش رفتار ماست.

❌دوستان شخصیتتان نه آنقدر لطیف باشد که دیگران شما را له کنن و نه آنقدر سخت باشد که دیگران شما را بشکنند!

❌اگه میخواهید چیزی رو به شوهرتون گوشزد کنید یا کاری رو ازش بخوایید یا اعتراضی راجبه کارهاش و خانوادش بکنید حتما حتما از کلمات لطیف و لحن آروم استفاده کنید حتی اگه خیلی عصبانی هستید

❌تند تند بهش یاد آوری کنین که زوج خوشبختی هستین و زندگی به کامه

❌مردا تو شرایط ایده ال روحی قرار بگیرن دوست دارن برای بهتر شدن زندگی هر کاری بکنن

❌زنی که خرج نداره ارج نداره

❌نه زیاد ول خرج باشین و نه طوری باشین که شوهرتون نیاز شما رو در حد صفر بدونه .درکل زیادی قانع بودن هم بده

❌سعی کنید مشکلات تو خونه خودتون حل وفصل شه و به کس دیگه ای مرتبط نشه

❌احترام رو تا وقتی احترام میبینی نگه دار ولی به هیچ وجه اجازه ندید از احترامتون سواستفاده کنن.

#همسرداری

لحن شما موقع صدا کردن همسرتان به او می‎فهماند که یک گفتگوی عاشقانه منتظرش است یا یک دعوا! پس سعی کنید بر روی آرامش لحن تان و نحوه گفتن کلمات بیشتر تمرکز کنید.
#همسرداری

لحن شما موقع صدا کردن همسرتان به او می‎فهماند که یک گفتگوی عاشقانه منتظرش است یا یک دعوا! پس سعی کنید بر روی آرامش لحن تان و نحوه گفتن کلمات بیشتر تمرکز کنید.

#

اگر میخاین همسرتون تو خونه باهاتون حرف بزنه و سکوت نکنه 👇👇👇

✅وقتی همسرتون یه چیزی رو براتون تعریف میکنه:

1⃣خییییلی با اشتیاق و علاقه بهش گوش بدید😃
و طوری نشون بدید که حرفاش خیییلی براتون جذاب و هیجان انگیزه...

2⃣سعی کنید حتما حتما تو چشماش نگاه کنید وقتی داره صحبت میکنه👀
و اینجوری نباشه که اون برای خودش صحبت کنه و شما یه طرف دیگه را نگاه کنید🙄 و یا حواستون به یه جای دیگه باشه و یا مشغول کار خودتون باشید...

3⃣از یه سری کلمات و آواها استفاده کنید موقعی که دارید به حرفاش گوش میدید؛
مثلا:
-آها...
-عه چه جالب...
-جدی؟؟؟
وای چه باحال...
-بعدش چی شد؟
-عجب...
-که اینطور...

4⃣هرچندوقت یک بار وسط حرفاش،یه کم از ماجرا را تعریف کنید!در حد یه جمله...
این نشون میده که چقدر به حرفاش گوش میدادید؛
مثلا بگید:
پس ماشین وسط جاده ی شمال خراب شد😱...

5⃣موقعی هم که داره صحبت میکنه،
با تکون دادن سرتون حرفاشو تایید کنید

6⃣اگر موضوع خنده داری را براتون تعریف کرده-حتی اگر زیاد خنده دار نبود😁-نزنید تو ذوقش و سعی کنید بخندید😄

7⃣وقتی حرفاش تمام شد متناسب با موضوعی که براتون تعریف کرده باز هم بهش بگید:
خیییلی جالب بود...
وای چقد باحال 💋

‍‌‌‎‌‎‌‌اگه شما هم اطلاعاتی دارین که بشه گفت بگین تا باهم بتونیم بهم کمکم کنیم تا پیش شریک زندگیمون حس بهتری داشته باشیم ممنون خانومای مهربون و خانه دار اگه دوس دارین بازم همچین تایپیک هایی یا مطلبای مهم روزانه و ایده بدم تو همبن تایپیک اعلام کنین خیلی دوستتتتون دارم عشقولیا😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤩😘🥰🥰🥰🥰🥰
‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎
‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌
‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی عالی بود ممنون

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

مردها را عصبانی نکنید !👨

▫️آنها به حل مسئله فکر نمی‌کنند، تلاش نکنیم تا متقاعدشان کنیم مردهادرعصبانیت شخصیتی بد بین، بددهن و نا مهربان دارند!

+ فقط یک راه دارد، سکوت کنید! وقتی سکوت کنید زودتر آرام میشوند. وقتی آرام شدند راحت تر متقاعد می‌شوند

زن‌ها را عصبانی نکنید !👱‍♀

▫️غر زدن از ویژگی های بارز همه زنان است! یک زن را وقتی عصبانی کردید، عواقبش را تا یک هفته و گاهی تا یک ماه باید بپذیرید

+ زن‌ها ماجرای عصبانیتشان را در تمام این مدت با خود حمل می‌کنند

‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎

اسی اگه باز گذاشتی تگم کن لطفا

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

💎شاید برای برخی سوال پیش بیاد که اگه قراره عیب یکدیگر رو بهم نگیم پس چگونه باید اخلاق و منش یکدیگر رو بسازیم و چگونه باید با عیب هم کنار بیایم.

در جواب باید نکات زیر رو رعایت کنیم

💎قبل از اینکه درباره عیوب همسرم با او گفتگو کنم ابتدا لازم است نگاهی به خودم بیندازم و ببینم آیا در این زمینه مشکلی ندارم. وقتی که به عیب های خودم توجه می کنم، باعث می شود تا برخورد منصفانه تری نسبت به او داشته باشم.

💎حساسیت زیاد به خرج ندهم

💎در شرایط خوب عیوب همسر را بازگو کنم مثلا وقتی خوشحالیم . وقتی رفتیم بیرون  گردشی کنیم با زبان نرم بگیم.

💎وقتی که می خواهم در زمینه عیوب او صحبت کنم، بهتراست ابتدا نکات مثبت او را بازگو کنم و از خوبی هایش تشکر کنم، این کار آستانه تحمل و درک او را بالا می برد.

💎عذرخواهی اش را بپذیرم.

‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ 

انقدر که خانما دنبال راه حل برای همسردارین ای کاش آقایون اینطور باشن اینطوری طلاق کمتر میشه..تو جامعه ما فکر میکنن فقط خانما باید برای رضایت آقایون تلاش کنن

#خانومی🌷
🏵🌺🌺🌺🏵

🏷هیچ گاه در جمع به شوهرتان کنایه نزنید و شوخی نکنید!!

مثلا شوهر شما دارد در مورد تاریخ سفری که سال گذشته به مشهد داشته در جمع صحبت می کند و می گوید ما بهمن ماه به مشهد رفتیم ، شما سریع می گویید :

" نه اواخر دی بود رفتیم"

🏷این شاید از دید شما خیلی بی اهمیت باشد ، اما همین چیز بی اهمیت به نظر شما ، کم کم همسرتان را ضعیف می کند و باعث می شود نتواند تمام توانایی های خود را در زندگی نشان دهد.

⚠️کنایه زدن ، تصحیح اشتباهات و انتقاد ، مرد را ضعیف می کند ، خواهش می کنم این رفتار را اگر تا امروز داشتید همین الان ترک کنید ارزش مردتونو تو جمع بالا ببرید تا شریک زندگیتونم بهتون احترام بزاره از شوهرتون پادشاه درست کنین خودتونم بشین ملکه 

‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ 

#خانومی🌷 🏵🌺🌺🌺🏵 🏷هیچ گاه در جمع به شوهرتان کنایه نزنید و شوخی نکنید!! مثلا شوهر شما دارد در ...

چشم😁من مجردم

‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌
#ایده_آشتی_کنون

وقتی شوهری عصبانی شد، حتی اگه ناراحت شدین، به رو نیارید. اول برین جلوووو با ناز و هر ترفندی که بلدین☝️بگید:

☝️عشقم وقتی عصبانی میشه چقدر جذاب میشه.

✌️مرد اخمووووی من! وقتی اخم میکنی ناز کردن بالا ترین لذت دنیا میشه برام.

☝️✌️یا میتونید بغلش کنید و بگید: پادشاه جونم ملکه خانمت میتلسه وقتی سرورش این جولی عصبانی بجه...

و کلی ترفند میشه بکار برد....فقط یادتون باشه اون لحظه ها عصبانی نشید. ناز کردن یادتون نره تا اقایی زود خوب شه.

‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ 

شیطون  دونستنش که بد نیس دست راستم رو سرت😉😘🤪

مرسی دوست قشنگم ..یه دنیا ممنون

‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ #ایده_آشتی_کنون وقتی شوهری عصبانی شد، حتی اگه ناراحت شدین، به رو نیارید. اول برین ...

این خوراک خودمه😅