2777
2789
بنظرم قشنگ نیست جمع بستن یه ویژگی برای همه چون حق الناس میشه به گردنمون     واقعا همه جا ...

همه جا خوب و بد هست ولی اکثر و اقل داره.

یجایی بیستا خوبه هشتاد درصد بد

یجایی هشتاد تا خوبه بیست ها بد

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یبار رفتم خونه ی اصفهانی تو بشقاب میوه خوری برا برنج اورد،چندبارم چند نفر دیگه اومدن خونه ما خورد ...

تو ی جمع بودم ی اصفهانی مثلا چند ماه قبل ب مهمون ش کباب داده بود ده بار گف ۱ کیلو گوشت خریدم فلان قدر ی کیلو گوشت خریدم فلان قدر دادم مهمونا

بخدا ریشش سفید بود وگرنه میشستم ش مینداختم آفتاب

ای خواهر ی چیزایی دیدم از این قوم ک از فرعون کسی ندیده تا الآن ی لیوان آب ازشون نخوردم چون سکته میکنن خاک بر سرا

منم والا همین میگم صد درصد اصفهان هم بد داره اما کامنت ها بخون چقدر توهین داخلش هست  

چه میشه کرد عزیزم 

حرص نخور عزیزجانم خداروشکر روزیمون دست خداست نه بنده هاش 

😊

تاوقتی به این شکل حرف بزنیم انتظار نباید داشته باشیم که از جهان سوم بودن بیاییم بیرون

بقول قدیمیا عزیزم هیچ وقت نمیتونی کاری بکنی که همه ادمهارو راضی نگه داری 

و بقول دوستمون اینگونه تاپیک ها جز بحث چیزی نداره چون اصلا اصل موضوع که سوال استارتر بوده فراموش میشه

التماس-تفکر#   

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
تو ی جمع بودم ی اصفهانی مثلا چند ماه قبل ب مهمون ش کباب داده بود ده بار گف ۱ کیلو گوشت خریدم فلان قد ...

وای چقد زشته بخداا 

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
بله درسته 🙂

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
کیان اباد داره شیراز؟

اره ولی کسایی که کیان ابادهستن شیرازی اصیل محسوب نمیشن، من خودم شیرازی ام شوهرم اطراف شیراز، یجورایی داره ازمون کلاهبرداری میکنه، شیرازی های اصیل خیلی حلال وحروم میکنن....

همه جا خوب و بد هست ولی اکثر و اقل داره. یجایی بیستا خوبه هشتاد درصد بد یجایی هشتاد تا خوبه بیست ه ...

عزیزم وقتی میشه اینجوری گفت که با همه اون ۱۰۰% رفت و آمد و مراوده داشت بعد می‌آییم میگیم از 100% ، اینقدر فلان اینقدر بیسار

تازه اون موقع هم نمیشه باقطعیت گفت گل من چون باید توی همه شرایط بود 

من شیرازیم خیلی خوشگذرون ولارجن وبشدت مهمون نواز قصد توهین اصلاااااا ندارم همجا خوب بد داره خیلی شیر ...

بخدا فامیل داریم اصفهان دخترش رو شوهر داد عروس و داماد هر دو اصفهانی دختره معلم بود بعد عروسی داداش و بابایه دختره گفتن حق نداری بیای خونه ما واسه نهار و شام حقوقت ماله شوهرته مفت خوری خونه ما.بخدا قسم این خانواده مسخره خاص و عام فامیل ما شدن تابستان سوار ماشین نمیشن میگن مصرف بنزین تو گرما زیاده اگه بخام بگم ازشون ۱۰۰ صفحه درد و دل دارم وای ی کارایی میکنن ک نگو و نپرس

چرا هیچ‌وقت تو اینجور تاپیکا یه عده با ادب و با فرهنگ نمیتونن کامنت بزارن 

بعضی حرفا و‌جمع بستن ها فقط شخصیت خود ادم رو‌نشون میده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......