2777
2789
مگه اجارش چقدره😑 سود فقط تو زمین هست و مغازه

عجب!!!

عزیزم ماسال ۹۳ یه خونه تاسیس ۷۶ رو خریدیم ۱۲۰ تومن که ۲۰ تومنشم رهن خودش  بود 

امسال یک ملیاردو سیصد میخرن کجا اپارتمان سود نمیکنه!!!؟؟؟ محض اطلاعاتون با اجاره و رهنش کلی از قسطاشم دادیم

از زمین نمیشه رهن و اجاره گرفت 

اره فقط این بدبخ بیچاره ها کجان خدامیدونه ما اومدیم قاطیه عده ی زیادی آدم لاکچری شدیما😄😄چ با کلاس ...

اونایی هم ک بیرون میبینیم از نداری ناله میکنن فقط ماییم  خخ

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا اکثرا درآمدا بالای ۵۰میلیون درماهه 😂😂😂😂😂😂😂واینکه ۵۰ میلیونم خرج میکنن😂😂😂😂😂

چرا کسی که سبک زندگیش مثل شما نیست به نظرتون دروغگوئه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
اره فقط این بدبخ بیچاره ها کجان خدامیدونه ما اومدیم قاطیه عده ی زیادی آدم لاکچری شدیما😄😄چ با کلاس ...

بخیل-نباشیم#  

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
چقدر خوب.میتونم بپرسم درآمد ماهانتون چنده؟

ممنونم .من حدودا ۳ تومن شوهرم ۷ تومن ولی ۵ تومن از حقوق شوهرم بابت قسط میره واسه منم دوتومنش میره کلا ۳ تومن میمونه واسه خرج خونه و پس انداز

خوبه شانستون خوب بوده. ما هرچی داریم. وقتی می‌فروشیم تازه سود میکنه برای نفر بعدی. 

کلا شوهرم اهل فروختن نیست.اگر بفروشه چه ماشین چه خونه باید همون روز یکی دیگه رو معامله کنه

کلا شوهرم اهل فروختن نیست.اگر بفروشه چه ماشین چه خونه باید همون روز یکی دیگه رو معامله کنه

شوهرمنم نیست. ولی میخواست تغییر شغل بده. ماشینمونو 90میلیون فروخت الان شده 750 میلیون. واقعا ناراحتیم. 

عجب!!! عزیزم ماسال ۹۳ یه خونه تاسیس ۷۶ رو خریدیم ۱۲۰ تومن که ۲۰ تومنشم رهن خودش  بود  ام ...

همیشه اینجوری نیست عزیزم

این مدت تورم باعث شده که خونه یهویی رفته بالا

قرار نیست همیشه اینجوری باشه

ولی مغازه و زمین همیشه سود داره

ما یه زمین ۳ سال پیش خریدیم ۱۷ میلیون ...فروختیم ۳۰۰ میلیون

کسی نمیگه مغازه یا زمین برای چند سال پیشه ولی میگه فلان خونه مثلا ۲۰ سال ساخته و ارزشش میاد پایین

در صورتی که یه مغازه رو ۲۰ سال نگه داری قیمتش خیلی خیلی میره بالا