2777
2789
عنوان

دیشب😬شب جمعه لباس خواب😢💔

| مشاهده متن کامل بحث + 30195 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از ادب شوهرته. بلد نیست بایه خانوم چطور صحبت کنه . باهاش حرف بزن. حتی اگه نظرش درست بوده باشه طرز بیانش غلط بوده. وقتی یه مهمون یا یه دوست لباسش عیب داره ما جوری گوشزد میکنیم که دلش نشکنه نه اینکه رک و راست بزنیم تو صورتش. متاسفانه ماها اکثرا صمیمیت و اینجور رفتارهای نامحترمانه رو با هم قاطی میکنیم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
گرفتم خوابیدم😢💔

شوهرتم نیومد سمتت؟😶

من اگه بگیدم بخوابمم اون ول کن نیست

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
۷۸ کیلو💔😢

خوبی که عزیزم

ولی اگر میتونی یه کم وزنتو کم کن انشالله واسه بار داری اذیت نشی

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

اون ماهواره رو هم قطع کنین که مرداتون اینقدر چشم و‌گوششون باز نباشه که قادر به تشخیص لباس خوابای مختلف باشن. والا هرچی جامعه خراب باشه بازهم کسی تو خیابون لباس خواب نمیپوشه که  مردا ببینن و نظر هم بدن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یک عالمههه پیاده روی کن.غذاتم شروع کن هفته ای یک ق کم کن...تا رو بدنت فشار نیاد دوباره برنگردی ب ساب ...

😢💔خدا کنه بتونم

۹.۹.۹۹♥️یِه اِتفاق خُوب برآم میفته...
هميشه بعد از اينكه ادم حرفي ميشنوه كه دلش ميشكنه و به غرورش بر ميخوره تصميمات قاطع تر و با انگيزه تر ...

😢آره عزیزم

۹.۹.۹۹♥️یِه اِتفاق خُوب برآم میفته...