ازمایشگاه گف خاسی دوروزدیگه بازبیا اخه ما ۵۰۰به بالارومیگیم دقیق
ولی ازمایشگاهای دیگه ۲۰۰به بالارو
من باردارم؟😁
پس چراتو اینترنت زده بالای ۵۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
شما چندهفته ای؟اوایل بارداریته؟؟به سلامتی ایشالا.من وارد ۱۰ شدم
۴هفته و ۴روز😅
ای جان😍ایشالا به سلامتی بگذرونی.خیلی مراقب خودت باش،حتما دکتر هم برو که اگه لازمه آزمایش و قرص و.. ...
چشم
ممنونم
انشالله شمام سلامت باشی
دوهفته قبل ازمایش داشم تیروییدم ۵نیم بود خطریه؟
اسی من ۳۰۶ بود باردار بودم شما هم بارداری بودی حساب کن هر دو روز یکبار باید دوبرابر بشه اخرای اون هفته برو دکتر بتا از هزار ک رد بشع ساک بارداری دیده میشه
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
اسی من ۳۰۶ بود باردار بودم شما هم بارداری بودی حساب کن هر دو روز یکبار باید دوبرابر بشه اخرای اون هف ...
اها
باشه چشم
یکشنبه میرم دنبال دکترو بهداشت