گفتم یه بار رفتم یه مجلس عروسی من دوس دارم برم جلو عروس داماد خیلی خوشم میاد مجلس پر بود از در و داف منم پام گیر کرد به فرشی که پهن کرده بودن تو راهرو پرت شدم جلو پای عروس داماد به حالت سجده بعدش دیدم همه قرمز شدن هول کردم نشستم و شروع کردم دست زدن😬
@___harley__quinn____ میدونم برای من و بقیه ارزش قائل نشدی که رفتی برنگشتی ولی اگه یه روز اینو دیدی بدون چقدر حسودات از نبودنت خوشحال بودن اگه با یه اسم دیگه عضوی و نگفتی هیچوقت نمیبخشمت
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
@___harley__quinn____ میدونم برای من و بقیه ارزش قائل نشدی که رفتی برنگشتی ولی اگه یه ...
عزیزم میشه بپرسم کی بودن ایشون اخه خیلی همه ازش یاد میکنن
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
عزیزم میشه بپرسم کی بودن ایشون اخه خیلی همه ازش یاد میکنن
یه کاربر که تاپیکای فان میزد خیلی بامزه بود همیشه هم پربازدید میشد که با یکی بحثش میوفته از سایت میره
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
یه کاربر که تاپیکای فان میزد خیلی بامزه بود همیشه هم پربازدید میشد که با یکی بحثش میوفته از سایت میر ...
اها ممنون💛
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻