2777
2789
عنوان

هر کس کاربریش رو دوست داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8928 بازدید | 575 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نی نی یار جون جونم

dorrindorrin

تگشو بی زحمت درست میکنین🌹🌹😍😍😍😍😍😍😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

@مهربون_کی_بودم_من؟  

سلام عزیزم صد تا تاپیک داریم من و نی نی یار سه و خانم تهرانی که برای حذف تاپیک باید تو تاپیک حذف بگین ادرسم گذاشتیم باز میان تاپیک میزنن نی نی یار تاپیکامو پاک کن

صدتا تاپیک داریم که ما کاربر فعال نمی کنیم باید تماس با ما بگین باز همه پیامام و تگهام همین دو موضوع هست تاپیکهای اخر نی نی یار 3 رو هم ببینین  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

@مهربون_کی_بودم_من؟     سلام عزیزم صد تا تاپیک داریم من و نی نی یار سه و خانم تهرانی ...

سلام مجدد
بله،،کارتون عالیه
خیلی از کاربرا این چیزا رو نمیدونن و باز هم تاپیک میزنن😕من هم چون شاهد تعداد زیادی از این نوع تاپیک ها بودم اینو گفتم
  😘🌹🌹

کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️

سلام مجدد بله،،کارتون عالیه خیلی از کاربرا این چیزا رو نمیدونن و باز هم تاپیک میزنن😕من هم چون شاهد ...

بله نصف پیامام اینه همه تاپیکامو حذف کن  

یک هفته هست دارم تاپیک میزنم تاپیک جنسی نزنین مدام تو روز چند بار میزنم از بچه ها خواستم تاپیک منو اطلاع رسانی کنن اونا هم چند بار زدن ولی فایده نداره

@تبسم_آسمانی     سلام عزیزم عکس مشکل داره نمیشه تایید کرد و عکس هم نمیشه گذاشت به فنی ...

سلام عزیزم کلا هر عکسی میذارم ارور میده

ممنونم 🌹💖

شما جوان‌های عزیز به توفیق الهی شکست آمریکا را خواهید دید؛ به توفیق الهی به زانو در‌آمدن صهیونیسم را خواهید دید؛ به توفیق الهی عظمت و عزّت نهایی ملّت ایران را مشاهده خواهید کرد : رهبر عزیز انقلاب

نی نی یار  لطفن اینو بترکونین من لغو دوستی بزنم خصوصی بقیه مزاحم میشع.

https://www.ninisite.com/user/c09e980a-ba04-

4ece-806d-1aeb23c45744/mesteramir

قربون دستت مرسی.

خاک پاتم💛

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

من دو تا تاپیک دارم.

تاپیک عنوان "چرا" رو حذف کن دیگ نمیزنم از اینا.

تشکر خاله جان💛

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
من دو تا تاپیک دارم.  تاپیک عنوان "چرا" رو حذف کن دیگ نمیزنم از اینا. تشکر خاله جان💛

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران