سلام بچه ها من چند روز از موعد پریم گذشته دل درد و کمر درد گاهی وقتها دارم سرگیجه و سردرد و تنگی نفس کلا انگار علائم بارداری و دارم همشم گشنه ام میشه ولی دیشب بی بی چک زدم منفی بود کسی بوده باردار بوده باشه و بی بی چکش منفی باشه؟؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سلام عزیزم من ۱۰ روز عقب انداختم بی بی چک و ازمایشم منفی بود ممکنه که حامله باشم و دیرتر نشون بده؟
کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹