2777
2789

با دخترم امروز اومدیم خونه مامانم بعد مامانم دوماهه برای دخترم یک دونه جوجه خریده بود هی ذوقشو داشت نگهداری کنه الان دیگه تقریبا خروس شده گاهی ولش میکنیم تو کوچه یکم بگرده امروز رفته بود نزدیک خونه زنداییم که همسایه مامانمه پی پی کرده بود اونم ن جلو خونش ها نزدیک خونش😑 ببخشید قد یه فندق

بعد دیدم با حرص شلنگ اورده دادو بیداد درخونرو میشوره هی غرمیزنه رفتیم بیرون گفتیم چی شده بعد.....

الان میگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد با کلی عربده و دری وری گفت خروس اومده اینجا خرابکاری کرده دیشب تا صبح از بوش نخابیدیم مسخره کردید خودتونو

منم گفتم اولا دیشب تا صبح نبود همین ساعت ۱۱صبح بود بعدم چطور بوی پی پی سگ ها ک ۲۴ساعت تو چهارچوب در خونتون خابیده اذیتتون نمیکنه (ما تو روستاییم) چشمتون فقط اینو دید

گفت نه گیرم بیاد میدم همون سگ ببردش منم گفتم هنوز بیصاحاب نشده تو بدی سگ

در ضمن کوچه رو که سند نزدی به نامت ناراحتی برو یه فکری برای اعصاب خودت کن من نه ناراضیم نه بوش اذیتم میکنه

😐

من رفتم چون داری نمکدونی میگی 😒

خار داره همون اول بگن منم میرم همبرگر چقد دلم میخاد به خاطر کرونا نمیتونم بخورم ولی میشه با هم از این صفحه بریم مگه نه🙂🙂🙂🙂

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀