2777
2789
عنوان

فيلم سینمایی ایرانی خوب معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20792 بازدید | 27 پست

خوب بد جلف ۱ تگزاس ۱ ۲ نهنگ عنبر هزار پا خنده دارن 

متری شیش و نیم . ابدویک روز اجتماعی عااالین

ی سری هم هست بد نیست مطرب و قانون موورفی و اکسیدان و 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکررت😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابدو یک روز  ملی و هزارراه نرفته متری6.5 سرخپوست عصبانی نیستم

قفلی زدی رو وید محمد زاده 

البته این فیلما قشنگن و اعصاب خورد کن من تو ملی اینقدر گریه کردم اخر فیلم نفسم بالا نمیومد

ابد و یک روز رو چندین بار دیدم 

سرخپوست اونقدر قشنگ نبود ولی حسش زیبا بود 

متری 6 و نیم هم خوبه 

عصبانی نیستم دقت میده و یاد بدبختیای خودت میفتی 

در کل بیشترش رو سینما دیدم عاشق سینمام 

😂😂😂

به جز اینا هزار پا خیلی خنده داره مطرب رو دوست داشتم 

در جست و جوی فریده هم خوب بود 

اتش بس 1 و 2 

هنوز که هنوزه عروس فراری رو دوست دارم اگه ندیدی 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خوب بد جلف ۱ تگزاس ۱ ۲ نهنگ عنبر هزار پا خنده دارن  متری شیش و نیم . ابدویک روز اجتماعی ع ...

اکسیدان کدوم بود؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
حالا چرا ایرانی😁

بنده خدا میگه با خانواده میخواد ببینه

خانواده ها باهم فرق دارن

قفلی زدی رو وید محمد زاده  البته این فیلما قشنگن و اعصاب خورد کن من تو ملی اینقدر گریه کردم اخ ...

بازیگر خیلی خوبیه بازیشو دوس دارم 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

بازیگر خیلی خوبیه بازیشو دوس دارم 

اره منم دوسش دارم خوبه 

البته که اکثر بازیگرای ایرانی به خاطر جو سینمای ایران کلیشه ای بازی میکنن یعنی کلا یه کارکتر رو میرن تا ته

اره منم دوسش دارم خوبه  البته که اکثر بازیگرای ایرانی به خاطر جو سینمای ایران کلیشه ای بازی می ...

آره 

ولی نقشای متفاوتی بازی کرده

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...