2777
2789
عنوان

کسی زبان چینی بلده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 28 پست
ببخشید انقد سوال میکنم💗 الان شغلی در راستای این زبان دارن یا نه؟؟

خواهش می کنم

خبر ندارم

ولی بهم میگفت یه امتحانی هست سطوح مختلف داره، اونو بدید و سطحتون بالا باشه تو پیدا کردن شغل کمکتون می کنه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

خواهش می کنم خبر ندارم ولی بهم میگفت یه امتحانی هست سطوح مختلف داره، اونو بدید و سطحتون بالا باشه ...

مرسی عزیزم💖🌹🌹

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در خدمتم  اومدی بهم بگو

وای چه خوب عزیزم،شما کامل مسلطی؟؟

خیلی دلم میخواد یاد بگیرم،تا الان هم با چند تا پیج مختلف پین یین ها رو یاد گرفتم.

شما کلاس رفتی ؟

با این زبان کار هم پیدا کردی؟

کلا اوضاعش چجویه؟؟

خیلی ممنون🌹🌹

وای چه خوب عزیزم،شما کامل مسلطی؟؟ خیلی دلم میخواد یاد بگیرم،تا الان هم با چند تا پیج مختلف پین یین ...

سلام مجدد

وای که چه تصویر پروفایلی! روح سردارمون شاد

اما درباره چیمی

عزیز دل حتی بهترین اساتید دانشگاه تهران که مثلا نزدیک 20 سال چینی خوندن در چین کامل تسلط ندارن- این اصلا به معنی این نیست که چینی نمیشه یاد گرفت و سخته و .. اتفاقا از چیزی که فکر میکنیم راحتتره

من کلاس رفتم بله الان هم میخونم اتفاقا چینی

حقیقتش سراغ ار نرفتم چون کار داشتم ولی کسی چینی بلد باشه واقعا که قطعا بیکار نمیمونه

باز نکته ای هست بفرمایید

سلام مجدد وای که چه تصویر پروفایلی! روح سردارمون شاد اما درباره چیمی عزیز دل حتی بهترین اساتید دا ...

سلام به روی ماهتون😘

خیلی ممنون که جواب دادین،💖💖

شما چه مدت طول کشید یادگیریتون؟

الان در چه حد چینی بلدین؟

واینکه بنظرتون توی خونه میشه یادگرفت یا نه؟

سلام به روی ماهتون😘 خیلی ممنون که جواب دادین،💖💖 شما چه مدت طول کشید یادگیریتون؟ الان در چه حد ...

عرض ادب مجدد

نفرمایید، وظیفه است

تاپیک چادریا هم سر بزنید راستی خخخ

عرض شود که ببینید مدل آموزشی که خود موسسه کنفوسیوس چین برای آموزش زبان چینی به خارجی ها طراحی کرده، شامل 6 کتاب هستش که از HSK1 تا 6 را شامل میشه که هر کدوم از این کتابها حدود 15 درس دارن و در یک ترم تدریس میشن

شما وقتی کتاب سوم را تموم کنید، تقریباً سطحتون خوب میشه

---

ببینید کتابهایی که عرض کردم به انگلیسی نوشته شدن، صوتشون هم هست

قطعاً اگر با استاد بخونید بهتره ولی تنهایی هم میشه یه چیزهایی یاد گرفت

باز در خدمتم

[QUOTE=155857747]عرض ادب مجدد نفرمایید، وظیفه است تاپیک چادریا هم سر بزنید راستی خخخ عرض شود که ببینید مدل آموزشی ...[/QUOT

اخ اخ معصومه جان فدات شم🌹،اصلا حواسم نبود شما همون معصومه خودمونی،😅😅

من زیاد سایت نمیام ،فقط واسم سوال پیش بیاد ،میام میپرسم و میرم،ولی به روی چشم تاپیک چادریا رو حتما میام،

خیلی ممنون از پاسخ کاملتون🌹

عزیزم شما ۲۸سالتونه؟

میتونم بپرسم چرا رفتین چینی یاد بگیرین؟بدرد کارتون میخورد یا علاقه شخصی؟

[QUOTE=155857747]عرض ادب مجدد نفرمایید، وظیفه است تاپیک چادریا هم سر بزنید راستی خخخ عرض شود که ببین ...

زنده باشید زیر سایه امیرالمونین خواهر خوبم

شوخی کردم عزیز دلم البته اگر بیاین که باعث خوشحالی و افتخار ما است فرشته آسمونی

من نزدیک 29 سالمه عزیز دلم

بله شما خواهر من هستید، تعارف نکنید

من حقیقتش دو دلیل یکی این که خوب من اینجا که زندگی میکنم غریبم و کسی را ندارم به اون صورت، به همین دلیل با اطرافیان زود صمیمی میشم. همسایه جدیدی برامون اومد که من همون اول فهمیدم میتونیم با هم دوست شیم بعد فهمیدم که سالها چین بودن و همسرشون هم استاد چینی در یکی از دانشگاه ها هستند و خودشون هم تدریس میکنن؛ من هم فرصت را غنیمت شمردم و نهایت استفاده را کردم

باز در خدمتم

زنده باشید زیر سایه امیرالمونین خواهر خوبم شوخی کردم عزیز دلم البته اگر بیاین که باعث خوشحالی و افت ...

از همین تبادل میشه فهمید که چقد خونگرم و مهربونی خواهری،

فکر کنم عاشقت شدم😅😅

واقعا ازت ممنونم عزیزم که انقدر وقت گذاشتی جواب دادی،،شاید دوباره مزاحمت شدم،در پناه حق😘😘💖💖

از همین تبادل میشه فهمید که چقد خونگرم و مهربونی خواهری، فکر کنم عاشقت شدم😅😅 واقعا ازت ممنونم عز ...

سلام دورتون بگردم من

خدا انشاءالله شما را حفظ بکنه عزیز دلم

من شرمنده نکنید

شما مراحمی، تاج سری، فرشته آسمونی هستی

دعا بفرمایید

فدات شم که انقدر زود جواب میدی،منم که ماشا... انقدر زرنگم بعد دو سه روز تازه پیاماتونو میبینم😁

شما هم وقت نماز منو با قلب مهربون و پاکت  دعا کن عزیز دلم،💖💖🌹🌹🌹

از هرچی چین و چینی و غذای چینی و لباس چینی و زبان چینی و هرچیز چینی ای حالم بد میشه ...

شنیدم زبانشون خیلی سختههه و سیصد و خوروی ای حروف الفبایی دارن تو زبانشون...از همین الان خدا قوت بهت میگم که مسیر دشواری درپیش داری برای یادگیری زبانشون..

جون گوآ جا یوو / ووهان جایوو🤒

😍😍😍