2777
2789
عنوان

سرزنش بخاطر خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست
مستاجره مگه چکار کرده که ۵۰ میلیون هزینه تعمیراتشه؟ خسارت رو خودش باید بده اگه خودش ایجاد کرده

دیوارها احتیاج به کاغذ دیواری داره- کابینت خوب نیست-سرویس و حمام رو تازه کردیم.هزینه ها بالاست خیلی.

حالا بماند که سرویس ازدواجمم فروختم برا همین خونه.واقعا بعضی اوقات میگم اشتباه کردم.باید اینقدر خرج ...

نه شما به من بگو مستاجر چکار کرده که 50 تومن باید خرج کنید

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوارها احتیاج به کاغذ دیواری داره- کابینت خوب نیست-سرویس و حمام رو تازه کردیم.هزینه ها بالاست خیلی.

کار خوبی کردین، فکرش نباش، بهتر که خریدین، اگه الان میخواستین بخرین خدا تومن میشد

خب دلیل همسرتون برای مخالفت چی بود

نمیدونم شاید احساس میکنه چون خونه به نام منه برا سنگینه.من هم طلاهامو دادم هم طلاهای مجردی و عروسی.هم کادوها و وام ازدواج.چون تک دختر بودم یکسال خونه پدر خودم و مادرشوهرم رفت و امد میکردم.تموم جهیزیه امو توی این یکسال به نحو احسن کامل کردم و الان با خیال راحت میتونه خونه رو کمی بازسازی کنیم و بریم .ولی این سرزنش ها واقعا اعصابمو بهم ریخته.  

دلخور نباش خودش که میفهمه قلبا کار خوبی کردین، حالا لجش گرفته چیزی گفته

ای خواهرررر. من نباید یهو اول زندگی چنین حرکتی میزدم.باید مستاجری و دربه دری رو تحمل میکرد.به قول بابام دخترم تو راه 15 ساله رو براش رفتی و کو ادمی که درک کنه.

ای خواهرررر. من نباید یهو اول زندگی چنین حرکتی میزدم.باید مستاجری و دربه دری رو تحمل میکرد.به قول با ...

حالا خونه بنام کیه، شاید بنام خودته که دلگیره

حالا خونه بنام کیه، شاید بنام خودته که دلگیره

اره بنام خودمه.ماشین به نام اون .خونه به نام من.چون من هم وام ازدواج هم طلاهای عروسی و مجردیمم دادم.فکر کنم همین باعث شده که همش بگه.

الان درد شوهرت چیه از بازسازی ناراحته یا کلا از خرید خونه

اولش که میگفت چرا خریدی عجله کردی.الان میگه خرج بازسازیش زیاده/نباید عجله میکردی.باید صبر میکردم ارزش پول بشه اندازه پول خرید کانکس احتمالا/