2777
2789
عنوان

بچه ها خدایی اگه تو این وضعیت قرمز کرونا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 110 پست

ما داییمون خاست بیاد خونمون چراغارو خاموش کردیم پرده ها رو هم کشیدم گوشیامونم سایلنت کردیم ایفون رو هم از برق کشیدیم نشستیم دور هم تو تاریکی هندونه خوردیم و پاسور بازی کردیم تا رفتن😆

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍       ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندبار پیش اومد که خانواده ی همسر قرار بود بیان اما با هماهنگی همسر و خیلی محترمانه بهشون گفتیم که ایشالله بعد کرونا در خدمتتون هستیم.البته خودمون هم واقعا رعایت میکنیم و جایی نمیریم اینطوری نیست که یک طرفه باشه.

خانومایی که میخوان لاغر و خوش اندام بشن درخواست دوستی بدین که راهنمائیتون کنم عزیزان🌸💜

مشکل اونایی که رعایت نمیکنن... خواهرم فردا میرن عروسی و ناراحت میشه میگم بعدش نباید جایی بره

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
عزیزم متاسفانه خیلیا هنوز جدی نگرفتن.کاریش نمیشه کرد

پس کی میخوان جدی بگیرن 😢😢😢😢😢😢

روزی 200 تا هموطنه کمه دارن جون میدن !!!

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
تعجب میکنم وقتی این همه داریم به خاطر کادر درمان وپزشکا میگیم مردم رعایت کنن چطور بعضی از پزشکا وخان ...

روانم بهم ریخته اصلا دیونه شدم امروز فقط داد زدم سر بچه هام فقط من تا سوپر سر کوچه هم نمیرم دوتا بچه کوچیک نمیتونم غذا درست کنم یه بچه یه ساله ک مثل چسب بهم چسبیده جدا نمیشه 

ببخشید دسشویی میرم تو بغلمه

چجوری سرویس بدم. چجوری همه جارو ضد عفونی کنم

خدا جونم شکرت
مشکل اونایی که رعایت نمیکنن... خواهرم فردا میرن عروسی و ناراحت میشه میگم بعدش نباید جایی بره

دور‌از جون خواهرتون ولی اونایی که حالشون بده و بسترین همه یا از عروسی گرفتن یا عزا

چرا مراعات نمیکنن ملت

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
باید عقلشون برسه نیان! من نوزاد دارم‌کسی نمیاد به مادر شوهرم‌گفتم که منتقل کنه

سلام عزیزم،فارغ شدی به سلامتی ؟ 😍

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بخدا آدم می مونه چکار کنه. خانواده من قم هستند. عموم دخترش چند بار بعد عقد ازدواج ش به هم خورد. حالا این دفعه عقد و عروسی رو با هم گرفتن و میخوان عید غدیر تو خونه شون یه گوسفند قربانی کنندو برن سر زندگی شون. نمی دونم چقدر دعوت کرده ولی حتما کمه چون تو خونه هست. ولی مادرم می گه من نمیرم من می گم چه فایده یکی هم بره ممکنه خدای نکرده کرونا رو بیاره دیگه. الکی دلخوری پیش میاد. ولی مادرم می گه من حرم نرفتم 6 ماهه. بعد برم عروسی. 

سلام عزیزم،فارغ شدی به سلامتی ؟ 😍

سلام گلم . بله کوچولوم ۲۵ روزه شده😍

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من موج اول کرونا ب همه گفتم ن جایی میرم ن کسی بیاد خونم ...

کم ک شد خونه مامانم و مادرشوهر و خواهرشوهرم چند بار رفتم اوناهم اومدن . دوباره ک زیاد شد ب همه اعلام کردم ن میام ن بیایید 😆

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بعد تازه ملت فکر میکنن رایگان هم درمان میکنن . فقط یه آمپولش که دارویه اصلیشه ۴۰‌ملیون پولشه😐