2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین 🌹🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست

یا مثلا:: 

+یه چییزو میدونستی‌؟ 

-چی؟ 

اینکه نفس هام به نفس هات بنده 

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
خیلی خوبه .توجه توجه میاره محبت محبت میاره .احترام احترام میاره

مرسی از تجربه ای که در اختیارم گذاشتید عزیزم اره واقعا همینطوری مثله همون که میگن خوبی کنی خوبی میکنم بهت بدی کنی بدی میکنن بهت برا من واقعا این اتفاق افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا: 

قلبت وقتی میتپه دوست دارم ساعت ها سرم روی سینت باشه و بهش گوش بدم 

تپش قلبت مایه حیاطه منه

لطفا مایع زندگی من رو قطع نکن بیا و بزار هر روز باهاش ارامش بگیرم 

عشق من 

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
از حرفات شات میگیرم سر وقت بگم  انشاالله یکم انرژی بگیره. ازین راه والا همه کار کردم دیگه این چ ...

خیلی عالیه عزیزم اراده بکن تمان زندگیت انرژی میگیری 

از حرفات شات میگیرم سر وقت بگم  انشاالله یکم انرژی بگیره. ازین راه والا همه کار کردم دیگه این چ ...

حالا امشب ذهنم خستس فردا کلی برات میفرستم 

مرسی عزیزم برین استراحت کنید حتما یه دمنوش حالتون خوب می‌کنه 🙏⁦❤️⁩ممنونم بازم شبتون بخیر 

خواهش میکنم گلم ... ممنونم