2777
2789

اه حالم بهم خورد انقدر ناله و غصه‌هاتونو آدم میخونه

همه اش بدبختیاتونو نشون میدید موقع خوشیا نمیاید یک تاپیک بزنین دل ادم باز بشه...

یا دعوای کاربرا باهم 

یا دعوای نامزدا و زن و شوهرا

خودتون خسته نمیشید انقدر تو فاز دپرسی هستید؟ بقیه چه گناهی کردن تا میان سایت هی بدبختی شماهارو بخونن ادم افسرده میشه دیگه نی نی سایت میاد

قدیما چه تاپیکای خوبی میزدن... 

یا مریضی و کروناس

یا دعوا و کتک کاری و خیانت

معلوم نیست دارین زندگی میکنین یا هم‌ دیگه رو قتل عام 

آخر الزمان 

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک خوشبختی هم بزنی کلی توهین میشنوی

من کل تاپیک هام از دونفره های عاشقمونمون و سوپرایز های همسرم بود اما خب خیلیا چرت و پرت گفتن. همشو حذف کردم

چشم دیدن خوشی بقیرو ندارن خیلیا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

تاپیک خوب معرفی کنم؟

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

میدونم بی ربطه ولی الان داشتم ب مامانم میگفتم بخدا ک اخرالزمان شده اون از بیروت الان نجف اشرف اتیش گرفته بود امارات اتیش گرفته بود...

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

دلخوشی چی داریم ک ازخوشیامون تاپیک بزنیم میایم اینجا یکم دردودل کنیم وقتی تو واقعیت کسیو نداریم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

عزیزم خب زور نمیکنن ک کسیو حتما باید بری داخل تاپیک🤦‍♀️هر کدومو دوس داری بخون

زور نمیکنن ولی همه اش تاپیک بدبختی زده میشه 

ارزو به دل موندم صفحه رو رفرش کنم یه تاپیک درست حسابی دیده بشه

من که نمیرم توی تاپیکشون ولی دیگه روزی ۱۰۰۰ تا تاپیک ناله ادم میبینه 

خودشون خسته نمیشن از زندگی نحسشون 

بقیه باید تحمل کنن توی فضای مجازی بدبختیای دیگرانو