2777
2789
ددسته عزیزم خیلی حرفا بود من دیگ توی متنم خلاصه کردم و ی چیز کلیو گفتم❤ببخشید اگ کم و کسری بود

ن عزیزم حرفات کاملا درستع همه چیزو نمیشه نوشت بعضی چیزا را باید ب عنوان ی انسان بدونیم هممون و اینکه با هم دشمن نباشیم انقدر 😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم حرفات کاملا درستع همه چیزو نمیشه نوشت بعضی چیزا را باید ب عنوان ی انسان بدونیم هممون و اینکه ...

و یادبگیریم از هم حمایت کنیم 😉😉😉😉❤❤❤😍😍😍

حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
و یادبگیریم از هم حمایت کنیم 😉😉😉😉❤❤❤😍😍😍

بله 😍😍❤👌👍

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم.سفر کردن کی بود مانند زندگی کردن در یک قوم.

عزیزم ایتکه گفتم سفر کردم و خوب و بد دیدم همه جا

منظورم این بود ک با وجود اینکه بدی دیدم اما جمع نسبتم ک اره همه مردم اون استان اینطور هستند

و کسی هم ک وارد یک خانواده ای میشه و اذیت میشه درواقع از طرف همون خامواده اذیت شده ن اون قوم 

ممکنه خانواده ی دیگری از همون قوم باشند اما بسیاااار خوب باشند 

پس همه جا و خوب بد هست

و جقد خوبه ک اصلاح کردن رو از خودمون و خانوادمون شروه کنیم❤

حرفی برای گفتن توی امضام ندارم اما آرزو میکنم الان که داری اینو میخونی دلت آروم باشه و لبخندم رو لبات دوست من♡
ننننن  شاعر جونم😂🤚🏻 خیلیداینجا دوستای خوبی دارم😍☹😍☹ازجمله تو😍

جیگرت،🥰🥰منم خیلی وابسته اینجا شدم .همین امشب با نامزدم بحثمون شد سر همین قهر کرد رفت وسایلاشم جم کرد برد هرچی خونه ما بود ،🥺

حالا جدا ازین حرفا چرا هیشکی هیچجا منو تگ نمیکنه؟؟!! خنج_زدن_به_صورت😭#  

عزیزم ببخشید من شمارو نمیشناختم از این بعد تگت میکنم گلم

عسلی دیگه  عسل شیرین خوشقلب🌺💋🌹

مرسییی اوپرااا جاان😍😍😍شما تاج سرید😍❤