2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست
عزیزم یادت نره  همین چیزا که تو نادیده میگیریشون  یکی دیگه داره دعا میکنه

انشالله همه به ارزوشون برسن گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
لیسانس علوم تربیتی دانشجوی فوق لیسانس رشته دبیری زبان انگلیسی

منم فوق لیسانس آموزش زبان دارم،،.گاهی از خونه درس میدم..،شما فرهنگیان درس میخونید؟

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داشتن هم خیلی خوبه، من آرزومه بچه داشته باشم آنلاین هم میتونید تدریس کنید

انلاین تدریس میکردم ولی چون کلاس ها کم شده به دلیل کرونا مرکزمون کلاس ندادن بهم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
انلاین تدریس میکردم ولی چون کلاس ها کم شده به دلیل کرونا مرکزمون کلاس ندادن بهم 

پس الان وقت خوبیه که خودتون رو قوی کنید تو زبان...برید تو خط آیلتس، تکنیک هاشو یاد بگیرید، خودتون میتونید شاگرد خصوصی داشته باشید،

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم.
پس الان وقت خوبیه که خودتون رو قوی کنید تو زبان...برید تو خط آیلتس، تکنیک هاشو یاد بگیرید، خودتون می ...

اره راس میگین حتما فدات خیلی فکر خوبیه 

پس چرا من به هیچ کدوم نرسیدم حتی هنوزم تو خیالاتم به ارزوهام میرسم 

99 درصد فکر 

1 درصد تلاش

البته خیلی پیچیده تر از این حرف هاست..................

شما تو رویا زندگی میکنی چون خودت باور نداری که بهش میرسی همیشه شک هم  داشتی اون حس شک به مراتب قوی تر از حس ایمان بوده

شما هنوز خودت نمی دونی چی میخوای ؟پول؟موفقیت تو شغل؟همسر و عشق؟

بی خیال ارزو با همین داشته ها خوش باش هرچند کم هرچند اونی که میخوای نباشه

یعنی چه؟

ترس از پیری برای چیه؟   جوونی نکرده

ترس از مرگ ؟ زندگی که باب میل نبوده

من روی این زمین یبار زنده ام باید باشه اونجوری که خواسته باشم

99 درصد فکر  1 درصد تلاش البته خیلی پیچیده تر از این حرف هاست.................. شما تو رویا ...

نه من تلاش هم کردم نشد والله از زمان دانشجویی تو اموزشگاهها تدریس کردم به جایی نرسیدم خوب در کنار موفقیت شغلی همسر خوب هم میخاستم که دوران دوستی خوب بود الانها نه دیگه

یعنی چه؟ ترس از پیری برای چیه؟   جوونی نکرده ترس از مرگ ؟ زندگی که باب میل نبوده من رو ...

چطوری فکر کنم به ارزوم میرسم

نه من تلاش هم کردم نشد والله از زمان دانشجویی تو اموزشگاهها تدریس کردم به جایی نرسیدم خوب در کنار مو ...

یک چیزی هست به اسم بالانس موفقییت 

همونطور که گفتم 99 درصد فکر 1 درصد تلاش

که پایه اساسش قانون جذبه

فرض میکنیم شما یک ماشین میخوای

سه کار میشه کرد 

یک دقیقا خیلی جزئی چیزی که میخوای بهش فکر کنی مثلا یک مرسدس بنز amg مشکی تو دوزی قرمز مدل 2020 

دو  حالت کلی یک مرسدس بنز 

سومین حالت که همه بهتره انجام بدی فقط بگی یک ماشین خوب میخوام وفقط احساس خوبی داشته باشی وقتی بهش فکر میکنی با عمق وجود لبخند بزنی زمانی که پشت پراید نشستی احساس کنی تو بنز یا بی ام و هستی چشمانت رو ببندی بوی بنز رو حس کنی فرمون پراید رو که در دست میگیری جرم فرمون بنز رو احساس کنی و باور داشته که بهش میرسی

دو فاکتر خیلی مهمه 

یک زمانه یعنی نباید براش زمان تعیین کنی

دو چگونگیه........چون دید شما محدوده نمیدونی بیرون از صفحه رادار شما چه اتفاق هایی قراره بیافته 

یک چیزی هست به اسم بالانس موفقییت  همونطور که گفتم 99 درصد فکر 1 درصد تلاش که پایه اساسش قانو ...

چه خوب ممنونم بابت راهنماییتون حتما از این به بعد اینطور فکر میکنم و باید یکی یکی آرزو کرد مثلا برای شغل چطور فکر کرد باید 

چه خوب ممنونم بابت راهنماییتون حتما از این به بعد اینطور فکر میکنم و باید یکی یکی آرزو کرد مثلا برای ...

من حال حوصله ندارم کامل برای شما بشکافم و توضیح بدم

شما برو سخنرانی کویین تودرو در کوه های آلپ رو گوش کن کامل تازه میفهمی که مسیر زندگی رو اشتباه رفتی

برای من که جواب داده هرچی میخوام جلوم سبز میشه

من حال حوصله کامل برای شما بشکافم و توضیح بدم شما برو سخنرانی کویین تودرو در کوه های آلپ رو گوش کن ...

واقعاااااا 

خیلی ممنون حتما الان میرم گوش بدم 

یعنی چه؟ ترس از پیری برای چیه؟   جوونی نکرده ترس از مرگ ؟ زندگی که باب میل نبوده من رو ...

من نمیگم اونجوری که خواست نشد ولش کنه نه اصلا ادم باید واسه همه چیزاش بجنگه

من میگم وشحال باشه هر چند به اونی که خواست نرسید اما نباید افسوس نداشته هارو بخوری

بهتره با داشته ها خوش باشی و واسه نداشته هاتم بجنگی نه اینکه حسرت بخوری جوری که چشمت به داشته هات بسته شه

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....